2019. szeptember 22. VI. forduló

Jászkisér – Újszász 0-4 (0-3)
Jászkisér, 60 néző. vezette: Skultéti Csaba

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Vatai Nándor, Hegedűs Milán, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Rézsó Péter, Szabó Gábor, Németh Tamás, Nagy Csongor, Rentler Milán

Góllövők: Németh Tamás 3 (10. 30. 56. perc), Gazdag Gyula (44. perc)

 

 

Sérülések és egyéb okok miatt tizenegy játékossal, csere nélkül vágtunk neki a Jászkisér elleni mérkőzésnek. Ellenfelünk jelenleg sereghajtó a bajnokságban, mind a hat összecsapását elveszítette, és még gólt sem rúgott az idén. Ennek tudatában szinte kötelező feladat volt számunkra a három pont begyűjtése. Így is álltunk a mérkőzéshez, és már az első félidőben háromgólos előnyre tettünk szert. A folytatásban ugyan szereztünk még egy gólt, de a helyzetek alapján akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk. A csapat érdeme mellett kiemelendő Németh Tamás teljesítménye, aki három találattal járult hozzá a sikerhez. A hétvégén lényegesen nehezebb feladat vár ránk hazai pályán Jászárokszállás ellen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.