2019. április 6. XXII. forduló

Mezőtúr – Újszász 2-0 (0-0)
Mezőtúr, 150 néző. vezette: Szénási Gábor

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Szabó Attila, Nagy Krisztián, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Pongrácz Martin, Szűcs Dénes (Paplanos Ádám), Rentler Milán, Jánosik Sándor, Kovács Tamás (ifj. Rézsó Péter)

Ismét pont nélkül maradtunk, ezúttal Mezőtúr vendégeként. Az elmúlt mérkőzésekhez képest játékban sokat javultunk, és mondhatn,i egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak, ám a góllövéssel továbbra is hadilábon állunk. Az első félidőben több olyan helyzetünk is volt, amelyből megszerezhettük volna a vezetést, de egyiket sem sikerült gólra váltani. A folytatásban – velünk ellentétben - a hazaiak viszont jól használták ki lehetőségeiket, és a 71. percben megszerezték, majd a 86. percben lőtt újabb góljukkal bebiztosították győzelmüket. A következő fordulóban hazai pályán, Tószeg ellen vethetünk véget rossz sorozatunknak.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.