2019. április 13. XXIII. forduló

Újszász – Tószeg 3-0 (1-0)
Újszász, 120 néző. vezette: Bán János

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Szabó Attila, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, ifj. Rézsó Péter (Kovács Tamás), Szűcs Dénes, Pongrácz Martin, Jánosik Sándor (Balázs Mihály), Rentler Milán (Paplanos Ákos)

Góllövők: Rentler Milán (20. perc), Jánosik Sándor (46. perc), Szűcs Dénes (49. perc)

 

 

Négy vesztes mérkőzés után, a győzelem reményében vágtunk neki a soron következő Tószeg elleni összecsapásnak. Az elmúlt hétvégén mutatott játék, és a kidolgozott helyzetek mindenképpen bizakodásra adtak okot, ezek után már „csupán” a befejezésre kellett jobban koncentrálni. Ennek megfelelően nagy elszántsággal kezdtük el a mérkőzést, több veszélyes támadásunk is volt. Fölényünk a 20. percben érett góllá, ekkor Rentler Milán talált a vendégek kapujába. A továbbiakban sem kellett nagyon izgulnunk, kézben tartottuk a mérkőzés irányítását, de annak ellenére, hogy a vendégek ezidáig nem sok veszélyt jelentettek a kapunkra, a félidő vége előtt kishíján kiegyenlítettek. A gólt szerencsére megúsztuk, a második félidőt viszont úgy kezdtük, amire talán még mi sem számítottunk. Gyakorlatilag öt perc alatt sikerült bebiztosítani a győzelmünket Jánosik Sándor és Szűcs Dénes góljaival. Ezután még felszabadultabban játszhattunk, és akár nagyobb arányú is lehetett volna a győzelmünk, de újabb gólt már nem szereztünk, sőt még egy kihagyott büntető is belefért ezen a napon. Összességében teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot. Folytatás Csépán.

Szurmai Tibor

 

Google Photos

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.