2019. március 17. XIX. forduló

Újszász – Törökszentmiklós 1-2 (0-0)
Újszász, 120 néző. vezette: Nagy Zoltán

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Nagy Krisztián, ifj. Rézsó Péter (Paplanos Ádám), Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Pongrácz Martin, Szűcs Dénes, Rentler Milán, Jánosik Sándor, Kovács Tamás

Góllövő: Rentler Milán (53. perc)

Kiállítva: Rentler Milán (92. perc)

 

Rentler Milán

 

Napsütéses, bár szeles időben, a szokásosnál több néző előtt került sor a forduló rangadójának is titulálható Törökszentmiklós elleni mérkőzésre. Ehhez méltóan nagy iramban kezdtek a csapatok, kiegyenlített játék folyt a pályán, és bár kisebb - nagyobb lehetőségek kialakultak mindkét kapu előtt, gól nem született az első negyvenöt perc során. A folytatásban aztán négy perc elteltével hátrányba kerültünk, amelyet egy kis szerencsével gyorsan ki is egyenlítettünk Rentler Milán révén. Ezután a vendégek fokozatosan átvették a mérkőzés irányítását. „Hosszú kispadjuknak” is köszönhetően minőségi cseréket hajtottak végre, és egyre nagyobb nyomás alá helyezték kapunkat. Ekkor már az eredmény megtartása volt a célunk, és kiegyeztünk volna az egy ponttal is, ám a 90. percben egy igencsak „könnyű síppal” megítélt szabadrúgás után, az oldalról beívelt labdát Szedlák fejelte a kapunkba. Sem erőnk, sem időnk nem maradt az egyenlítéshez, ráadásul Rentler kiállítása miatt tíz emberre fogyatkoztunk. A tavaly október óta tartó kilenc mérkőzéses veretlenségi sorozatunk ért véget ezzel. A következő fordulóban a bajnokságot magabiztosan vezető Tiszafüred otthonába látogatunk, ahol a tisztes helytállás lehet a legfőbb célunk.

Szurmai Tibor

 

Google Photos

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.