2019. március 9. XVIII. forduló

Rákóczifalva – Újszász 1-2 (0-1)
Rákóczifalva, 70 néző. vezette: Ács Zoltán

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Szabó Attila, Veréb Dániel, Gazdag Gyula (Paplanos Ákos), ifj. Rézsó Péter (Paplanos Ádám), Szűcs Dénes, Pongrácz Martin, Jánosik Sándor, Rentler Milán

Góllövők: Jánosik Sándor (9. perc), Szűcs Dénes (76. perc)

 

Jánosik Sándor Balázs Szűcs Dénes

 

Kötelező győzelemnek tűnő, bár annál sokkal nehezebb feladat várt ránk hétvégén Rákóczifalván. A hazaiak a kiesés ellen menekülnek, így minden egyes pontra égetően nagy szükségük van. A mi részünkről pedig egyértelmű volt, hogy nem férhet bele egy botlás a sereghajtó ellen. Eme előzmények tudatában, mindenki egy küzdelmes, jó mérkőzésre számított. A küzdelem, úgyahogy megvolt, a színvonal viszont messze elmaradt a várttól. Korán, már a 9. percben megszereztük a vezetést Jánosik Sándor góljával, amire a második félidő elején Máté-Fazekas válaszolt. Már úgy tűnt, hogy marad az 1-1-es döntetlen, és megosztoznak a pontokon a csapatok, amikor a 76. percben egy nagy kapushibát kihasználva, Szűcs Dénes megszerezte első bajnoki gólját a felnőttek között, amely rögtön győztes gólnak bizonyult. A győzelem volt a legfontosabb, amelynek nagyon örülhetünk, viszont az elkövetkező nehéz mérkőzéseken játékban sokat kell javulnunk ahhoz, hogy jó eredményeket tudjunk majd elérni. Vasárnap Törökszentmiklóst fogadjuk hazai pályán.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.