2018. október 21. XI. forduló

Újszász – Jánoshida 3-0 (2-0)
Újszász, 50 néző. vezette: Erdélyi Bence

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor, Szabó Attila, Balázs Mihály, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Pongrácz Martin, Szabó Gábor (Szűcs Dénes), Farkas István, Baksa Máté (Kenyó Márk), Kovács Tamás

Góllövő: Kovács Tamás 3 (24., 43.,  82. perc)

 

Kovács Tamás

 

A Jászárokszálláson aratott győzelem után, a jelenleg kieső helyen tanyázó Jánoshida csapatát fogadtuk hazai pályán. Nem lebecsülve ellenfelünket, de szinte kötelezőnek mondható feladat volt számunkra a három pont begyűjtése. Ennek tudatában már az első perctől kezdve nagy lelkesedéssel és támadólag léptünk fel. A vezetést a 24. percben szereztük meg, miután egy oldalról beívelt szabadrúgást Kovács Tamás csúsztatott a vendégek kapujába. Nem sokkal később, egy eladott labda után majdnem kiegyenlítettek a hidaiak, de Kovács György résen volt és nagy bravúrral védett. Ezt a helyzetet leszámítva kezünkben tartottuk a mérkőzést, sőt a lehető legjobbkor, a félidei sípszó előtt Kovács Tamás újabb góljával megdupláztuk előnyünket. A folytatásban is jobbára a mi akaratunk érvényesült. Azt bánhatjuk talán, hogy a gólarányunkon nem sikerült javítani. A lehetőségeink pedig megvoltak rá, amiből csupán egyet értékesítettünk. A 82. percben Kovács Tamás szép fejesével mesterhármast ért el, és bebiztosította győzelmünket. A következő fordulóban ismét hazai mérkőzés vár ránk, Kisújszállás ellen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.