2018. október 14. X. forduló

Jászárokszállás – Újszász 0-1 (0-0)
Jászárokszállás, 100 néző. vezette: Czékus Sándor

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor, Szabó Attila, Szurmai Tibor (Balázs Mihály), Veréb Dániel, Gazdag Gyula, ifj. Rézsó Péter, Pongrácz Martin, Farkas István (Paplanos Ádám), Szabó Gábor (Baksa Máté), Kovács Tamás

Góllövő: Farkas István (65. perc)

 

Farkas István

 

Hosszú, hat héten át tartó nyeretlenségi sorozatunknak vetettünk véget hétvégén Jászárokszálláson. Nem jól kezdődött számunkra a mérkőzés, az első 10-15 percben nem igazán találtuk a helyünket. Ekkor többször is veszélyes helyzet alakult ki a kapunk előtt, és könnyen megszerezhette volna a vezetést a hazai csapat. Szerencsére sikeresen átvészeltük ezt az időszakot, sőt rövid időn belül sikerült rendezni a sorokat. Lehetőségünk igazából csak pontrúgásból volt, de egyiket sem tudtuk gólra váltani. A 0-0-ás félidőt követően a folytatásban még nagyobb hangsúlyt fektettünk a zárt és stabil védekezésre, és bíztunk benne, hogy valamelyik kontra támadásunk végén eredményesek tudunk majd lenni. Így is történt. A 65. percben Farkas István góljával megszereztük a vezetést. Pár perccel később pedig kis híján megduplázta előnyünket csatárunk, de egy szép egyéni megoldás után kapu mellé lőtt. A hátralévő időben mindent megpróbáltak vendéglátóink az egyenlítés érdekében, de csupán egy les miatt érvénytelenített gólig jutottak. Akarásunknak és fegyelmezettségünknek köszönhetően, ha nem is látványos játékkal, de nagyon fontos győzelmet arattunk. A következő fordulóban Jánoshidát fogadjuk hazai pályán.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.