2018. szeptember 15. VI. forduló

Karcag – Újszász 3-0 (3-0)
Karcag, 100 néző. vezette: Erdélyi Bence

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor, Szabó Attila, Szurmai Tibor, Balázs Mihály (Paplanos Ádám), Gazdag Gyula, Kocsis Bálint, Szabó Gábor (Baksa Máté), ifj. Rézsó Péter (Farkas István), Pongrácz Martin, Kovács Tamás

Hétvégén a jó formában lévő Karcag ellen folytatódott nehéz sorozatunk. Bár a mérkőzés elején még semmi jel nem utalt arra, hogy ezen a napon nagy bajba kerülhetünk, azonban az idő múlásával ez gyorsan bekövetkezett. 0-0-ás állásnál még nekünk volt ordító helyzetünk, ami kimaradt, majd ezt követően negyed óra alatt sikerült megsemmisülni. Két percen belül két elkerülhető gólt kaptunk, ami szinte padlóra küldte csapatunkat. A 35. percben bekapott harmadik „könnyű” gól pedig már csak hab volt a tortán. A 3-0-ás félidő után, a folytatásban próbáltunk szépíteni és szorosabbá tenni az eredményt, de ezen a napon nem sok esélyünk volt a jól és nagy önbizalommal játszó hazaiak ellen, így nagyon sima vereséget szenvedtünk. A következő fordulóban hazai pályán fogadjuk Mezőtúrt.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.