2018. szeptember 22. VII. forduló

Újszász – Mezőtúr 2-3 (1-2)
Újszász, 80 néző. vezette: Rabi Zsolt

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor, Szarvák Krisztián, Balázs Mihály, Veréb Dániel, Szabó Attila, Gazdag Gyula (Baksa Máté), Kocsis Bálint, ifj. Rézsó Péter, Pongrácz Martin, Kovács Tamás

Góllövők: Szarvák Krisztián (33. perc), ifj. Rézsó Péter (81. perc)

A Karcagtól elszenvedett vereség után, hazai pályán volt lehetőségünk a javításra Mezőtúr ellen. Jól kezdtük a mérkőzést, helyzeteink voltak, és közel álltunk a vezetés megszerzéséhez. Ennek ellenére fél óra elteltével kétgólos hátrányba kerültünk. Szerencsére a második bekapott gól után rögtön sikerült szépítenünk Szarvák Krisztián góljával, így megmaradt az esély arra, hogy a második félidőben a magunk javára fordítsuk a mérkőzést. Fölényben is játszottunk, megvoltak a lehetőségeink, de viszonylag későn, a 81. percben sikerült ifj. Rézsó Péter góljával kiegyenlíteni. A hátralévő időben egyértelműen a győztes találat megszerzése volt a cél, ám a 84. percben jött a hidegzuhany. Egy erősen lesgyanús szituáció után a vendégek szereztek gólt, amellyel megnyerték a mérkőzést, és elvitték mind a három pontot. A következő fordulóban az ősszel nagyszerűen szereplő Tószeg vendégeként lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.