Fotó: facebook; szoljon.hu

 

Váratlan és egyben hatalmas elismerésben részesültem ma:

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés "felelősségteljes és eredményes polgármesteri munkám" elismeréseként az "Év Polgármestere Jász-Nagykun-Szolnok Megyében" díjban részesített. Az elismerést ma vehettem át Hubai Imre úrtól, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnökétől.

A rangos elismerés egyrészt megerősítést, visszaigazolást ad számomra arról, hogy városunk fejlődése érdekében végzett munkám a szakértő szemek előtt sem volt hiábavaló, másrészt nagy felelősséggel is jár. A jövőben is igyekezni fogok mindent megtenni annak érdekében, hogy méltó és eredményes módon tudjam képviselni városunk, Újszász érdekeit.

Külön örömömre szolgált, hogy nem egyedül voltam ma újszászi díjazott a megyében. Az Újszászi Népi Díszítőművészeti Szakkör Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Művészeti Díjban részesült. Gratulálok a közösség magas szintű művészeti munkájához!

Forrás: Dobozi Róbert facebook; szoljon.hu

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.