Az Aranyifjak Nyugdíjas Klub vendégváró foglalkozására 2019. július 10-én délután nagy készülődéssel vártuk a tiszaparti nyugdíjas baráti kör tagjait. A csoporttal már négy éve tartjuk a jó kapcsolatot, nyáron ők jönnek hozzánk, a mi csoportunk a karácsonyi ünnepkörre megy el hozzájuk. 

Szeretettel köszöntöttem a vendégeket és vezetőjüket, Marikát. Köszöntöttem városunk polgármesterét, Dobozi Róbertet, szakmai előadónkat, Vízteleki Hegedűs Juditot, aki a lelki egészségfejlesztő központ munkatársa. Az időskor elfogadásáról, elfoglaltságairól tartott nekünk igen értékes előadást. Kőszeginé Körmendi Erikát, csoportunk patrónusát, akihez mindig fordulhatunk bármilyen jellegű egészségügyi kérdéssel, mindig segítségünkre van. 

Utoljára, de nem utolsósorban kedves klubtársainkat is köszöntöttem, akik szívvel-lélekkel készültek erre a vendégfogadásra. 

A polgármester örömmel fogadta a két csoport szoros kapcsolatát. Krassóiné Gyüre Rozika is mondott egy szép köszöntőt, amely a szeretetről és egymás megbecsüléséről szólt. 

Minden hónapban köszöntjük a születésnaposokat, ebben a hónapban négyen voltunk. Jelképes csokival ünnepeltünk. Kölcsönösen megajándékozta egymást a két csoport. 

A Százszorszép Népdalkör, melynek minden tagja nyugdíjas klubtag is, szép csokorral kedveskedett a megjelenteknek. Szívből jövő taps volt a jutalmuk. A sok lelki táplálék után következett a finomságokkal megrakott hidegtálak és sütemények fogyasztása, üdítők és ásványvizek mellett. Jó beszélgetések, receptcserék mellett telt a délután, mindenki jól érezte magát. Sajnos, még mindig vannak beteg társaink, akikkel telefonon tartjuk a kapcsolatot. 

Augusztusban is lesz klubfoglalkozás a szeptemberi kirándulás megbeszélésére. A kirándulás szeptember 11-én, szerdán lesz. Úti cél Parád és környéke. 

Minden kedves klubtársunknak köszönöm az odaadó segítséget, különösen Tóth Lászlónének, aki a bevásárlásokat intézte. 

Fontos közlendő: augusztus utolsó szombatja Újszászon egészségnap. A szokott helyen mindenkit várunk. 

Tisztelettel: 

Szekera Pálné, Tóth Lászlóné
klubvezetők 

 

Szekera Pálné

 

Dobozi Róbert

 

Kőszeginé Körmendi Erika

 

Köszöntés dalcsokorral

Fotó: Juhász András Nándorné

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.