2022. május 18-án az Aranykürt étteremben tartotta 2021. évet lezáró küldöttgyűlését az Újszászi Városi Vasutas Sportegyesület, amelyen hat szakosztály képviseletében 65 küldött vett részt.

A közgyűlés Farkas István elnöki beszámolójával kezdődött, amelyhez a szakosztályvezetők – Szilvási Ferenc (labdarúgás), Kovács Szilárd (asztalitenisz), Fehér János (duatlon-triatlon, lábtoll-labda, szabadidő sport) – beszámolói kapcsolódtak. Kasza Józsefné gazdasági vezető az egyesület 2021. évi költségvetésének teljesítéséről, az egyesület gazdálkodásáról tájékoztatta a küldötteket. A Számvizsgáló Bizottság jelentését és a költségvetés elfogadásáról szóló javaslatát Zsigmond Tamás, a bizottság elnöke terjesztette a küldöttgyűlés elé.

 

Fotó: Farkas István és Fehér János

 

A küldöttgyűlés az elnökség beszámolóját, a 2021. évi költségvetés teljesítését, a pénzügyi beszámolót és a 2021. évi közhasznúsági jelentést egyhangúlag elfogadta.

A küldöttgyűlés az egyesületet közelgő 100. születésnapjának méltó megünneplésére szervezőbizottságot hozott létre, amelyben egyelőre az elnökségi tagok vesznek részt. Várjuk további személyek jelentkezését, akik szívesen közreműködnének pl. A 100 éves az ÚVVSE című könyv megírásában, egy fotókiállítás létrehozásában, vagy más, a száz évet megünneplő esemény megrendezésében.

Jutalmazással zárult a hivatalos rész. Farkas István ÚVVSE elnök és Dobozi Róbert polgármester, ÚVVSE elnökségi tag jutalmat adott át a 2021-ben eredményes sportolók részére.

A jutalmazottak: Herczeg Gábor, Farkas Lilla, Kökény Martin, Szaszkó Dorka, Kanalas Renátó, Tóth Gábor, Pelczer-Földi Nikoletta, Diós Letícia, Rab Alexander (lábtoll-labdázók), Czétényi András (szabadidő kerékpáros), Gintl Noel, Sütő Lehel, Mérész Milán, Csobai Levente, Oláh Levente, Kis Martin, Farkas Levente, Mércse Erik, Kövesdi Bence, Csobai Attila (labdarúgók)

Jó hangulatú, beszélgetős vacsorával fejeződött be a küldöttgyűlés.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.