Újszász is csatlakozott a szeptember 23-30. között zajló Európai Sporthéthez.

Szeptember 23-án az Európai Sporthét első újszászi rendezvénye a Sándor Nóra által vezényelt jó hangulatú, a végén twisttel befejeződött zumba volt.

A zumba előtt tartott sorsoláson a Magyar Szabadidősport Szövetség ajándékaként #BEACVTIVE feliratú pólókat, törölközőket és nyaksálakat nyertek a zumbázók.

 

 

A szeptember 24-i Duci torna is csatlakozott az Európai Sporthéthez. A  "ducitornázók" ezen a foglalkozáson is nagyon lelkesen hajtották végre Farkas Mandy gyakorlatait.

A #BEACTIVE feliratú ajándékokat a tornázó anyukák gyerekei sorsolták ki.

 

 

Cserba Bea és társai nagy létszámú, kemény Fanatic fitness-szel csatlakoztak az Európai Sporthéthez.

 

 

Az újszászi tollaslabdázók családi versenyt játszottak az Európai Sporthét keretében. A pörgős versenyen házaspárok, szülő-gyerekek és baráti párosok mérkőztek a #BEACTIVE feliratú ajándékokért. A győzelmet a Pomázi János-Pomázi Melinda házáspáros szerezte meg.

A döntőben fordulatos mérkőzésen 15-12-re nyertek a Vígh Róbert-Vígh Levente apa-fia duó ellen. 3. Balázs Kitti-Tánczos Krisztina, 4. Dániel Petra, Pomázi Boróka, 5. Bonnyai Botond, Pintácsi Lívia, 6. a Balázs házaspár, 7. Dániel Patrik, Dániel Zoltánné.

A két "profi" - Dániel Márk és Tóth Gábor - három játszmás, látványos egyéni mérkőzést játszott, amelyet Dániel Márk nyert 2-1-re. Győzelmével kicsit javított a Tóth Gábor elleni negatív mérlegén.

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.