A Szolnoki Szakképzési Centrum Rózsa Imre Technikumának tanulói számára lábtoll-labda versenyt rendeztünk június 14-én. Az esemény nagy indián játékkal kezdődött, melyből három kört játszottunk. Csobai Attila, Oláh Levente és Tarkó Ticián szerezték meg a győzelmet.

Ezt követően csapatverseny következett. A versenyszám különlegessége volt, hogy a csapatok kizárólag azonos osztályokból állhattak össze. Három osztály érkezett a megmérettetésre, a 9. b, 9. c és 10. c osztály tanulói. Kreatív csapatneveket adtak maguknak az osztályok. A versenyt az Oreók néven induló Csobai Attila, Kanálos Krisztián és Oláh Levente nyerték a 9. c osztály képviseletében. Második helyet szerzett a Sportgiliszták néven versenyző Bíró János, Patkós Noel és Tarkó Ticián 10. b osztályos csapata. A dobogó harmadik fokára állhatott a 9.b osztályos Porcsalmi Dániel, Petrik István, Seres János összeállítású Zsiványok néven futó csapat.

Egyéniben Tarkó Ticián dinamikus játékkal szerezte meg a győzelmet, a döntőben Oláh Leventét legyőzve. A harmadik helyért szoros, három játszmás mérkőzésben Csobai Attilának Patkós Noel ellen sikerült nyernie. Ötödik helyen végzett Kanálos Krisztián, aki a helyosztón Petrik Istvánt győzte le. Seres János és Bíró János maratoni küzdelmében végül Seres János nyert, ezzel megszerezve a hetedik helyet. Porcsalmi Dániel pedig a kilencedik helyen végzett.

Farkas Lilla

 

 

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.