Február 18-án Dunaújvárosban, a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola sportcsarnokában, a Gárdonyi Kupa utánpótlás versennyel hivatalosan megkezdődött 2023. évi lábtoll-labda versenyévad. Az utánpótlás idénynyitón 105 versenyző lépett pályára. Az Újszászi VVSE 6, a Dunaújváros Lábtoll-labda Sportegyesület 4, a Pusztaszer PISZE SE 2, Szederkény és a Cserszegtomaji SK 1-1 első helyezéssel kezdte az évet.

 

Fotó: Kovács Brigitta

 

A február 18-án a Dunaújvárosban rendezett utánpótlás idénynyitón vették át a szép serlegeiket Fehér Jánostól, a Magyar lábtoll-labda Szövetség elnökétől és Takács Tamástól, a szövetség alelnökétől 2022 korcsoportos legjobbjai.

2022 legjobb ifjúsági versenyzői: Rab Alexander és Diós Leticia (mindkettő Újszászi VVSE).

(Diós Leticia nem volt jelen Dunaújvárosban, mert már „kiöregedett” az ifjúsági korcsoportból. Díját az újszászi felnőtt idénynyitón veszi át. )

2022 legjobb serdülő versenyzői: Szentpéteri Tamás (Újszászi VVSE, valamint Bubori Hajnalka (Újszászi VVSE) és Kondor Anett (Dunaújváros LSE).

2022 legjobb gyermek versenyzői: Kanalas Renátó és Dániel Petra (mindkettő Újszászi VVSE).

 

Fotó: Kovács Brigitta

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.