Az abonyi Fergeteg SE fő profilja a triatlon. Náluk edz két újszászi lábtoll-labdázó is, akik a triatlont is nagyon kedvelik, az Ironmanre (3800 méter úszás, 180 kilométer kerékpározás, 42 kilométer futás) készülő Tóth Gábor és az olimpiai távon (1500 méter úszás, 40 kilométer kerékpározás és 10 kilométer futás) versenyző Farkas Lilla. Lilla is kedveli a hosszabb távokat. Az idén júniusban Keszthelyen már a középtávot (1900 méter úszás, 90 km kerékpározás és 21 kilométer futás) is bevállalta, és 5 óra 39:27 alatt teljesítette.

A Fergeteg SE július 7-től július 9-ig tartó nyári napközis tábort szervezett, amely a Honvédelmi Sportszövetség támogatásával valósult meg. A tábor programja igen változatos és pörgős volt. Úszó és futóedzések, kerékpártúrák, katonai akadálypálya, laser fegyveres lövészet, laser run, tájékozódási futás, Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes judo bemutatója, rókavadászat, számháború, játékos úszóversenyek szerepeltek a programban.

Július 8-án a két lábtoll-labdázó egy úszó edzés után a strand melletti játszótéren lábtoll-labda bemutatóval színesítette a tábori programot. Farkas Lilla és Tóth Gábor megmutatták sporttársaiknak a rúgásokat és a labdaérintéseket, játszottak a shuttleball-lal és a kickittel. Passzolgattak és indiánoztak a triatlonosokkal. A legügyesebbeknek, Balázs Eriknek és Pistyur Patríciának labdát ajándékoztak.

 

Dekázás

 

Játék Farkas Lillával

 

Játék lila labdával

 

Fotó: Tóth Gábor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.