2021. június elsején hét lábtoll-labdázó, köztük öt cserszegtomaji – Bálint Anna, Belovári Panna, Berezvai Barbara, Gyalog Csenge, Horváth Lili –, a pusztaszeri Hegedűs Petra és az újszászi Diós Letícia kapott gratuláló levelet az Emberi Erőforrások Minisztériuma Köznevelési Stratégiai Főosztályától:

“Örömmel értesítem, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett, a "Magyarország jó tanulója, jó sportolója – 2020" cím elnyerésére benyújtott pályázata a feltételeknek megfelelt, és Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úr az Értékelő Bizottság által felterjesztett javaslat alapján érdemesnek találta Önt az elismerésre – az elismerő oklevelet postai úton küldjük meg.
Ebben az évben, a járványhelyzetre tekintettel, a személyes átadó ünnepséget nem tartjuk meg.”

Eredményéhez gratulálunk!

További jó tanulást és eredményes sportolást kívánunk!

Üdvözlettel:

Emberi Erőforrások Minisztériuma
Köznevelési Stratégiai Főosztály

 

A díjazottak azóta postán megkapták okleveleiket és a ballagáson, vagy a tanévzárón iskolájuk köszöntötte, díjazta őket.

A Magyar Lábtoll-labda Szövetség büszke a jó tanulóira. Fehér János elnök az Utánpótlás Páros Országos bajnokság megnyitóján gratulált a “Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2020” díjasoknak, és sportszerutalvánnyal jutalmazta őket.

Bakó Lili, Ézsiás Zsófia, Kovács Márton (Újszászi VVSE), Németh Barbara (Puszaszer PISZE SE) és Rabi Marcell (Dunaújváros Gárdonyi) a “Magyar Lábtoll-labda Szövetség jó tanulója – jó sportolója 2020” díjban részesültek. Ők szinte azonos tanulmányi és sporteredményeket értek el, mint a “Magyarország jó tanulója – jó sportolója” díjasok.

 

"Magyarország jó tanulója - jó sportolója 2020" díjasok: Diós Letícia (Újszászi VVSE), Horváth Lili, Gyalog Csenge, Bálint Anna, Belovári Panna és Berezvai Barbara (Cserszegtomaji SK)

 

A Magyar Lábtoll-labda Szövetség díjazottjai: Bakó Lili (Újszászi VVSE), Rabi Marcell (Dunaújváros Gárdonyi) és Németh Barbara (Pusztaszer PISZE SE)

 

Kovács Márton (Újszászi VVSE)

 

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.