Újszászon, a Városi Művelődési Házban február 14-től február 16-ig zajlottak a „Kultúrházak éjjel-nappal” programsorozat eseményei. Az első napon „Újszász színei” címmel helyi alkotók műveiből képzőművészeti kiállítást rendeztek. A második napon „A Kaktusz virága” zenés bohózatot láthatták az érdeklődők. A harmadik napon Civil nap keretében az Újszászon működő civil szervezetek, egyesületek és csoportok mutatták be tevékenységüket, működésüket és programjaikat a város lakossága előtt. A Civil napon a Magyar Lábtoll-labda Szövetség és az Újszászi Városi Vasutas Sportegyesület is jelen volt. Fehér János, aki mindkét szervezetnek az ügyvezető elnöke, röviden ismertette az ebben az évben 25 éves Lábtoll-labda Szövetség és a 95 éves Újszászi VVSE működését és eredményeit. Kiemelte a lábtoll-labdázásban a két szervezet sikeres együttműködését. Felhívta a figyelmet a július 18. és július 21. közötti közös rendezésű 25. Hungarian Openre.

Egy rövid színpadi bemutatót is láthattak az érdeklődők, amelyen Fehér János konferálásával a sportág nagy alakja, Európa legeredményesebb lábtoll-labdázója, Tóth Gábor és egy új tehetség, a 11 éves Kanalas Renátó mutatta be az alaprúgásokat és labdaérintéseket.

A bemutató után elég sokan, elsősorban a fiatalabb korosztályhoz tartozók nagy lelkesedéssel rúgták a toll-labdát.

 

Fehér János és Kanalas Renátó serlegek és labdák között

 

Fehér János Magyar Lábtoll-labda Szövetség és az Újszászi VVSE tevékenységéről beszélt

 

Színpadi bemutató Kanalas Renátó és Tóth Gábor közreműködésével

 

Fehér János konferálta a bemutatót

 

Dekázás

 

Passzolgatás

 

Lelkes játékos

 

Játék apával

 

Játék a színpadon és a színpad előtt

 

Google Photos

Fotó: Fehér János és Juhász András Nándorné

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.