Az Újszászi VVSE lábtoll-labda szakosztályának előkészítő csoportjában Rajka Attila vezetésével második éve edzenek 8-12 éves gyerekek. Az újszászi edzések a Hiszek Benned Sport Program II. alprogramjának IV. ütemének támogatásával folynak.

A program megvalósítását az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága támogatja. A program lebonyolításában a Sportegyesületek Országos Szövetsége közreműködik.

A Hiszek Benned Sport Program II. Alprogram célja, hogy segítse, támogassa az ország területén működő kis és közepes sportszervezetek tehetség-kiválasztó, utánpótlás-nevelő munkáját, és hatékonyabbá tegye a versenysport területén helyi szinten tevékenyen szerepet vállaló sportszervezetek munkáját.

Az előkészítő csoportban nagyon lelkes munka folyik. Egy-egy edzésen több mint harmincan vesznek részt. A legügyesebbek már versenyeznek is, a többiek az áprilisi újonc versenyre készülnek. Remélhetőleg köztük vannak a jövő bajnokai.

 

Edzés előtti megbeszélés

 

Több mint harminc tagú az utánpótlás csoport

 

Szökdelés

 

Törpejárás

 

Szökdelés párban

 

Rajt!

 

Futás

 

Nyújtás

 

Csapat szervezés

 

Ki marad a pályán játék

 

Dekázás 1.

 

Dekás 2.

 

Rúgás sarokkal

 

Szerva

 

Rajka Attila

 

Páros dekázás

 

Mérkőzés

 

Fiú-lány mérkőzés

 

A jövő bajnokai

 

Google Photos

Fotó: Fehér János és Tóth Gábor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.