Az Abonyi FID KID FC elnöksége, a Városi Senior Labdarúgó Bajnokság és az SGN Steel Labdarúgó Bajnokság szervezői november 29-én Abonyban a Kultúra Házában rendezték a III. Városi Focigálát. A zsúfolásig megtelt teremben Pető Zsolt polgármester köszöntötte a megjelenteket, majd az Újszászi VVSE válogatott lábtoll-labdázói – Farkas Lilla, Herczeg Gábor és Tóth Gábor – tartottak látványos zenés bemutatót, amely során sokszor felhangzott az elismerő taps és a hangos tetszésnyilvánítás.

A műsor után a díjkiosztó következett, amelyen Romanek János, Nyilas Elek és Szűcs Mihály, a Budapesti Honvéd és a Ferencváros volt bajnokai és válogatott labdarúgói az U7-től a szeniorokig a KID FC és a városi bajnokságok csapatainak és játékosainak adtak át érmeket, serlegeket, jutalmakat. A III. Focigálát állófogadás zárta.

 

Bemelegítés

 

A közönség

 

Telt ház volt

 

Pető Zsolt, Abony polgármestere

 

Tóth Gábor

 

Herczeg Gábor

 

Farkas Lilla

 

Dekázás hármasban

 

Játék fekvőtámasszal nehezítve

 

Játék két labdával

 

Tóth Gábor

 

Herczeg Gábor

 

Farkas Lilla

 

Játék hálónál

 

Farkas Lilla, Tóth Gábor és Herczeg Gábor

 

A sikeres bemutató után

 

Google Photos

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.