2019. július 20-tól július 23-ig Újszászon kilenc ország – Ausztria, Csehország, Franciaország, Hongkong, Magyarország, Németország, Olaszország, Szerbia, Szlovákia, 180 versenyzőjének részvételével zajlottak a 24. Nyílt Magyar Nemzetközi Lábtoll-labda Bajnokság, a Hungarian Open eseményei. A csapatok zenés felvonulása után a Vörösmarty Mihály Általános Iskola udvarán Fehér János, a Magyar Lábtoll-labda Szövetség ügyvezető elnöke, a verseny főrendezője köszöntötte a felsorakozott versenyzőket, majd Dobozi Róbert, Újszász Város polgármestere kellemes újszászi tartózkodást és jó játékot kívánva megnyitotta versenyt. Peter von Rüden, az Európai Lábtoll-labda Szövetség (SFE) elnöke az újszászi verseny fontosságáról, hagyományairól és az újszászi vendégszeretettről szólt.

 

 

 

 

 

 

 

Lábtoll-labda az Aktív Rádióban:

 

 

A megnyitó után 33 férfi és 12 női csapat kezdte meg a küzdelmeket.  A férfiak nyolc, a nők két csoportban rangsoroló körmérkőzéseket játszottak. A csoport elsők és a másodikak az érmekért, a többiek a minél jobb helyezésekért játszottak.

 Mindenki a hongkongiak játékára volt kíváncsi, akik nagyon látványosan játszották az ázsiai stílust. Pontos összjátékkal, magas feladásokkal hozták helyzetbe egymást, és magasra felugorva ollózták a labdát, de inkább szépen, mint eredményesen játszottak. Elmaradva a várakozástól, az 1. számú férfi csapatuk 6., a 2. számú 9. helyezést ért el. A hongkongiak közül a nők – Ho Yin Chiu, Cheng Yuen, Lam Yuen Ping, Tai Pui Hei, Chan Lam – szerepeltek a legjobban, a harmadik helyen végeztek. A női versenyt egy nemzetközi csapat nyerte, amelyben Farkas Lilla (Újszász) Kunics Réka (Cserszegtomaj), a szlovákiai Bagos Viktória (Királyhelmec) és a német Lina Marie Kurenbach (Flying Feet Haspe) játszott. Ők az Újszász-Pusztaszer vegyes csapatot – Héder-Vágó Henriett, Hornyák Erzsébet, Szaszkó Dorka, Horváth Orsolya, Németh Barbara – verték a döntőben 2-0-ra. (21-15, 21-15)

A férfiaknál megvédte bajnoki címét az Újszászi VVSE Becskereki Sándor, Herczeg Gábor, Kézér Zsolt, Tóth Gábor összeállítású csapata. A címvédésért nagyon meg kellett harcolniuk. A nyolc közé még könnyedén bejutottak. A négy közé jutásért Hongkong 1-el játszottak. Az első játszmában egy-két ponttal végig Hongkong vezetett. 20-18-nál játszmalabdájuk volt, amit az újszásziak hárítottak. 20-19 után a következő pont is a hazaiaké volt. 20-20 után felváltva estek a pontok. A 24. pont Becskereki Sándor remek sáncolásából visszapattanó labdából született. A végén sikerült az utolsó pontot is begyötörni, és 25-23-ra nyertek az újszásziak. A második játszmában könnyen megadták magukat a hongkongiak. (21-15).

A döntőbe jutásért a német válogatottal azonos FFC Hagennel mérkőztek az ÚVVSE versenyzői. Az FFC nagy iramban kezdte a mérkőzést, és a lehetséges négy érintés helyett kettőből vagy háromból indítottak gyors támadásokat. David Zentarra szinte hibátlanul vágta az újszászi térfélre a labdákat. 19-11-re vezettek a németek, amikor sikerült 19-17-re felzárkózni, de az egyenlítés már nem jött össze. 21-17-re elment az első játszma. A második játszmát is a németek kezdték jobban. 15-nél sikerült őket utolérni. Herczeg sokat javult védekezésben, és a keresztbe ütéseit nem tudták fogni a németek. Becskereki nagyon jól sáncolt. 21-17-tel sikerült egalizálni. A harmadik játszmát már az újszásziak irányították. 7-2-re elhúztak, és az öt pontos előnyt végig tartva, 21-16-tal jutottak a döntőbe. Visszavágó az augusztusi világbajnokságon.

A másik ágon a négy közé jutásért a két nagykanizsai csapat mérkőzött. A sportág nagy tehetsége, Horváth Gergő által vezényelt Farkas Balázs, Horváth Gergő, Lukács Benedek trió győzött 21-16, 21-12-re, akiknek az elődöntőben az újszásziak dr. Bogár László, Csák Dávid, Kökény Zoltán, Nózsi Péter összeállítású csapata volt az ellenfelük. Amíg Nózsi bírta erővel, addig a látványos, felugrásból végzett talpalásaival, lerúgásaival vitte csapatát. Az első szettet meg is nyerték 21-15-re. A második és a harmadik játszmára elfogyott az erő, és szétcsúszott a csapat. Nagykanizsa könnyedén nyerte a második és a harmadik szettet. (21-16, 21-12).

A döntő első játszmájában Horváth Gergő bombaerős talpalásaival elhúztak a nagykanizsaiak. A második játszma elején sem találták a kanizsai támadások ellenszerét az újszásziak. 10-5-re ment Kanizsa, amikor Tóth Gáborék ráéreztek a játékra.  Becskereki Sándor sáncán alig ment át labda. Ha mégis elment mellette néhány, akkor Tóth Gábor és Herczeg Gábor hatástalanította azokat, és már indították belőle az ellentámadást. 15-15-nél utolérték ellenfelüke,t és 21-19-el nyerték a játszmát. A harmadik szettben már az történt a pályán, amit ők akartak. 21-14-es harmadik játszmával nyerték a versenyt. Ez – egy megszakítással - az ötödik Hungarian Open győzelmük.

A harmadik helyért két fáradt csapat játszott. Szoros mérkőzés után Nózsiék állhattak a dobogón. A németeknek „a legjobb külföldi csapat” cím jutott.

A versenyt meglátogatta Révész Máriusz, az Aktív Magyarországért felelős kormánybiztos, akinek nagyon tetszett a lábtoll-labdázás. Néhány rúgás erejéig felesége, Dobozi Róbert és Fehér János társaságában ki is próbálta a toll-labda rúgását.

24. Hungarian Open

Férfi csapat (33): 1. Becskereki Sándor, Herczeg Gábor, Kézér Zsolt, Tóth Gábor (Újszászi VVSE), 2. Farkas Balázs, Horváth Gergő, Lukács Benedek (Nagykanizsa ZSE), döntő: 18-21, 21-19, 21-14, 3. dr. Bogár László, Csák Dávid, Kökény Zoltán, Nózsi Péter (Újszászi VVSE), 4. Stefan Blank, Christopher Zentarra, David Zentarra (FFC Hagen). Mérkőzés a harmadik helyért 19-21, 21-14, 22-20.

1. Bagos Viktória (Királyhelemec), Farkas Lilla (Újszász), Kunics Réka Cserszegtomaj), Lina Marie Kurenbach (Flying Feet Haspe), 2. Héder-Vágó Henriett, Hornyák Erzsébet, Szaszkó Dorka (Újszászi VVSE), Horváth Orsolya, Németh Barbara (Pusztaszer PISZE SE), döntő: 21-15, 21-15, 3. Ho Yin Chiu, Cheng Yuen, Lam Yuen Ping, Tai Pui Hei, Chan Lam (Hongkong), 4. Honti Lívia, Lőrincz Bettina, Malatinszki Viktória, Szigedi Barbara, Szigedi Hanna (Tápióbicske ST). Mérkőzés a harmadik helyért: 21-16, 21-13.

 

Programok lábtoll-labdázóknak
2019. július 25. Újszász

A Hungarian Open nemcsak verseny, hanem barátkozás és szórakozás is. A rendezők igyekeznek színessé tenni az idelátogatók Újszászon eltöltött napjait. A verseny előtti nap a helyi gyerekek a labdakészítő játszóházban készülnek a nagy versenyre. Kacsa, liba, pulyka és gyöngyös tollakat gyűjtenek, amikből különleges labdákat kötnek. Papírból, műanyaglapokból is készülnek műalkotások. Némethné Varga Edit hosszú évek óta nagy türelemmel irányítja a gyerekek alkotási elképzeléseit. Ebben az évben Gonda Adrienn segített neki. Három kategóriában készültek pályaművek. A rajzolásban, színezésben Dániel Petra művét találta legjobbnak a zsűri. 2. Kulcsár Zalán, 3. Ézsiás Lotti. A legszebb labdát Dániel Patrik készítette. 2. a még óvodás korú Luca, 3. Bonnyai Botond. Dániel Patrik labdája nemcsak szép, hanem jó is volt. A rúgás próbán az ő labdája szállt a legmesszebbre. A kategória legjobbak csokoládét kaptak, valamint meghívást a Hungarian Open megnyitójára, ahol ők vihették a résztvevő országok zászlóit és tábláit.

 

Labdakészítő játszóház

 

Elmélyült munka

 

Bonnyai Botond

 

Rab Dávid és Kulcsár Zalán

 

Dániel Patrik

 

Alkotók és különleges alkotásaik

 

Paprikás krumpli parti

 

A cseh csapat

 

Németek a partin

 

Jó volt a hangulat

 

Charli és Solo Franciaországból

 

Újszásziak

 

DJ Kasza

 

Diszkó

 

Francesco és Alberto Catániából

 

A bajnokok a diszkóban: Herczeg Gábor, Tóth Gábor és Kézér Zsolt

 

Tánc reggelig

 

Dalma Dance

 

A közönség

 

Ágotai Ede

 

Ézsiás Lotti

 

Tóth István és Tóth Gergő

 

Kiss Bettina és Buki Napsugár

 

Szacskó Levente

 

Michael Nölle

 

Michael Nölle és Tóth Gergő

 

A hongkongi fiú kórus

 

Google Photos

Fotó: Fehér János és Juhasz András Nándorné

 

A felvonulás a környékbeli zenekarok elfoglaltsága miatt élőzene nélkül zajlott. Az abonyi mazsorettek azonban itt voltak, – vezetőjük Gulykáné Gál Erzsébet – látványos gyakorlataikkal vezették a menetet, majd a megnyitón is látványos bemutatót tartottak.  A zenét Czétényi Krisztián szolgáltatta.

Jakub Hasil vezetésével a versenyen résztvevő cseh biliárd hokisok egy challenge versennyel színesítették a programot. A sorrend: 1. Patrik Purket, 2. Jan Matuscin, 3. Makula Viktor

Két partin a magyar ételekkel ismerkedhettek a külföldiek. Akik régóta idejárnak, azok szeretik, már várják is a paprikás krumplit és a zárónapon az újszászi babgulyást. Kíváncsian vártuk, hogy a hongkongiak mit szólnak ezekhez az ételekhez. Tetszett nekik. Finom magyar kenyérrel mindkét étekből sokat falatoztak. A paprikás krumplit Tóth Roland, a babgulyást Tóth István főzte a szokásos segítő gárdával.

Két diszkó is szórakoztatta a résztvevőket. Szombat este Czétényi Krisztián szabadtéri diszkójában szórakozhattak a résztvevők. Vasárnap este a kissé elhúzódó csapatverseny, eredményhirdetés és paprikás krumpli parti után a Szászban a hagyományos Kasza diszkóban táncolhatott a fiatalság Kasza József és segítője, ifj. Farkas Attila zenéjére. A reggel hétig tartó mulatság után tízkor már indult a busz Szolnokra, ahol a tiszaligeti strand meleg vizében regenerálódtak a versenyben és a diszkóban elfáradt izmok. A délutáni és az esti játék után a versenyzők showműsora következett, amely karcsúbb és halványabb volt a szokásosnál. Hiányoztak megszokott fellépők és megszokott siker számok. Az olaszok, a franciák a helyszínen léptek vissza. Elmaradt a szokásos műsort záró vajdasági kóló is.

A műsort a Dalma Dance táncosai nyitották. Betanítójuk, edzőjük Lakatos Daniella, aki lábtoll-labdázó is. Utána két hangszeres szólista következett az újszászi lábtoll-labdázó utánpótlás ígéretes versenyzőitől. Ágotai Ede zongorázott, Ézsiás Lotti citerázott.

Tóth István és Tóth Gergő tequila címmel egy zenei faviccet adott elő sok nevetést okozva.

Buki Napsugár és Kiss Bettina pusztaszeri lábtoll-labdázók modern tánca után Szacskó Levente énekelt, majd Michael Nölle gitározott és énekelt. Az ismert és az új dalok előadásával nagy sikert aratott. Később duóban Tóth Gergővel a show műsorok egyik visszatérő sikerszámát, a Yesterday-t is előadták. A befejező számot a hongkongi fiúk énekelték, akik integetve búcsúztak a közönségtől.

A programban mindig szerepel a Magyarországgal való ismerkedésre egy kirándulási lehetőség. Az idén a hongkongi csapat élt ezzel a lehetőséggel. Egy rövid budapesti kirándulás fért be az utazásukba. Jártak a Hősök terén, kenuztak, vízi bicikliztek a Városliget tavon, a Bazilika tetejéről sok fényképet készítettek, majd egy magyaros ebéd után a Halászbástyáról Pest látnivalóit is megörökítették.

 

Segítők, szponzorok

A huszonnegyedik nemzetközi lábtoll-labda verseny sikeres volt. A résztvevők – a régóta idejárók és az először idelátogatók – most is jól érezték magukat Újszászon. A sikeres rendezéshez sokan hozzájárultak. Voltak, akik pénzzel segítették a rendezést. Másoktól gyümölcsöt, hagymát, paprikát, paradicsomot, üdítőt kaptunk. Sokan a munkájukkal segítettek. Köszönet mindenkinek a segítségért, a támogatásért, a közös munkáért.

 

Támogatók

 

Támogatók

 

Segítők

 

Segítők

 

Segítők

 

Fotó: Fehér János és Kovács Nándor

 

Támogatók

Dr. Ágotai Ede, dr. Baky Endre, Bálint Ferenc, Bolax Kft. (Szolnok), Böllérudvar Kft. (Mezőnagymihály), B-Metál Kft., Czétényi Krisztián, DÁD 2002 Vasútépítő Kft. (Szolnok), Darók István, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Farkas Gábor, Farkas István, Fecske Kft. (Újszász), Ferroland Kft., Földi András, Geréné Magyar Mária, dr. Joó Erzsébet, Hajdú Gyula, Hájas Rezső, Hudák Éva, HVV Kft. (Szolnok), Kasza József, Konka Csaba, Korpácsi Ferenc, Marger-Line Kft. (Szolnok), Mérész Zoltán, Nemzeti Együttműködési Alap, dr. Muskó Zsolt, Paplanos Tibor, Pál József, PE-DA Ker Kft. (Jászivány), Piroska Miklós, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Pomázi János, Realspedíció Kft., Szász Pharma Gyógyszertár, Szilváshús Kft. (Újszilvás), Szolnok Coop Fenyőáruház, Szolnoki Szakképzési Centrum, dr. Szóró Magdolna, Tóth Gergő, Tóth István, Tóth Istvánné, Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Újszász Város Önkormányzata, Vágó Erzsébet, Víz és Csatorna Művek Koncessziós Zrt., Zagyvaparti Idősek Otthona

Segítők, közreműködők

Barta Imre, Bakó Jánosné, Bakó Józsefné, Barta Viktória, Berta Lilla Luca, Bogárné Simon Klára, Borsos Ferenc, Bokó Letícia, Czétényi Krisztián, Dániel Márk, Dalmadi Dávid, Dobozi Róbert, Duka Sándorné, Elekes Csabáné, Farkas Anett, Farkas Attila, ifj. Farkas Attila, Farkas Lilla, Fehér János, ifj. Fehér János, Fehér Judit, Fehérné Szekeres Zsuzsanna, Földi Henriett, Geréné Magyar Mária, Gonda Adrienn, Gulyás Zoltán, Herczeg Gábor, Hudra József, Juhász András Nándorné, Joó Albert, Juhász Béla, Kaló Ferenc, Kanalas Márió, Kanalas Mónika, Kasza József, Kasza Józsefné, Kézér Béla, Kézér Zsolt, Kis Csenge, Kiss Norbert, Knapp Gábor, Kolozsi Ferenc, Konka Ottó, Krassóiné Gyüre Rozália, Kovács Nándor, Kovács Nándorné, Kun Soma, Makai Lea, Mihályi Richárd, Molnár Dániel, Mucza Norbert, Nagy László, Nagy Zsolt, Némethné Varga Edit, Nyitrainé Kiss Katalin, Oláh Zoltán, Papp Erzsébet, Paróczi Mária, Péter Tamás, Péter Triniti, Pintér Istvánné, Pomázi Boróka, Rézsó Babett, Rézsó Petra Regina, Rózsa György, Szacskó József, Szacskóné Kovács Orsolya, Szacskó Levente, Szurmai Tibor, Szőke Mónika, Tánczos Krisztina, Tóth Ferenc, Tóth Gábor, Tóth István, Tóth Istvánné, Tóth László, Tóth Roland, Vankó Gréta, Vachal Tímea, Veres Pál, Zrinszki Istvánné

Együttműködő szervezetek

Abonyi Fúvószenekari Egyesület Mazsorett csoportja
Aktív Rádió
Szolnok TV
DP Grafik Kft. (Mezőtúr)
Printart Hungary Kft. (Szolnok)
Magyar Lábtoll-labda Szövetség
Szász Vendégház
Újszász Város Önkormányzata
Szolnoki Műszaki SZC Rózsa Imre Középiskolája és Kollégiuma
Újszászi Városi Vasutas Sportegyesület
Újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskola
Újszász Városi Művelődési Ház és Könyvtár
Városi Polgárőr Egyesület
Zagyvaparti Idősek Otthona

 

 

24. Hungarian Open
Újszász, 2019. július 20-23.
9 ország/countries, 175 versenyző/players
  Férfi csapat/men’s team (33)  
1. Becskereki Sándor, Herczeg Gábor, Kézér Zsolt, Tóth Gábor Újszászi VVSE (Hungary)
2. Farkas Balázs, Horváth Gergő, Lukács Benedek Nagykanizsa ZSE (Hungary)
3. Dr. Bogár László, Csák Dávid, Kökény Zoltán, Nózsi Péter Újszászi VVSE (Hungary)
4. Stefan Blank, Christopher Zentarra, David Zentarra FFC Hagen (Germany)
5. Baranyai Benett, Huszár Emil, Lukács Márton, Takács Endre Nagykanizsa ZSE (Hungary)
6. Yu Tsz Kit, Fung Cheuk Yin, Au Kar Chun Hongkong
7. Kovács Márton, Molnár Dániel, Molnár Gergő Újszászi VVSE (Hungary)
8. Kökény Martin, Lakatos Zoltán, Szűcs Gergely, Takács Zoltán Újszászi VVSE (Hungary)
9. Yao Kai Hang, Hung Chun Man, Lam Chi Wai Hongkong
10. Gajdos Tibor, Gulyás Zoltán, Harsányi Zoltán, Ráski Lajos, Tóth Gergő, Tóth Roland Újszászi VVSE (Hungary)
11. Maximilan Duchene, Florian Krick, András Malik, Sven Walter FFC Hagen, TV Lipperode, TV Bühlertal (Germany)
12. Árvai Milán Árva Tamás, Lőrincz Tamás Tápióbicske ST (Hungary)
13. Dékány Dávid, Fehér Zsolt, Németh Mátyás, Pigler Tamás, Simon Márk, Terecskei Róbert Pusztaszer PISZE SE (Hungary)
14. Hartyányi Dániel, Juhász István, Konka Gábor, Lakatos Attila, Sipos Péter Újszászi VVSE (Hungary)
15. Czétényi Krisztián, Nagy László, Varga-Nagy Bálint Újszászi VVSE (Hungary)
16. Csorba Márk, Kleics Dávid, Nyisztor Zoltán Borjád SE (Hungary)
17. Koszorús Sámuel, Sándor Barnabás, Széles László Cserszegtomaji SK (Hungary)
18. Farsang András, Farsang Imre, Nagy Mátyás Cserszegtomaji SK (Hungary)
19. Ifj. Fehér János, Galambos László, Kenyeres Krisztián Újszászi VVSE (Hungary)
20. Francesco Colombo, Alberto Pampallona, Kanalas Renátó, Sebastian Költő Phoenix Feathers (Italy), Újszászi VVSE (Hungary), Királyhelmec (Slovakia)
21. Bábosik Ádám, Csabai Gábor, Kovács Evelin Újszászi VVSE (Hungary)
22. Charlie Amans, Jeremy Godat, Soloh Mananarivo, Etienne Gastineau Puteaux (France)
23. Berkó Sándor, Farkas Levente, Fehér János, Kanalas Márió, Peter von Rüden Újszászi VVSE (Hungary)
24. Dósa-Urbán Kitti, Dósa-Urbán Nándor, Ézsiás Zsófia, Földi Béla Újszászi VVSE (Hungary)
25. Philipp Graefenstein, Andre Lange, Arne Twer, Frida Varga TV Lipperode, FFC Hagen (Germany)
26. Lőrincz Zoltán Mezei Gábor, Nagy Máté Tápióbicske ST (Hungary)
27. Peter Händel, Thomas Lämmle, Malik Lukács Eszter, Jan Henrik Siewert TV Bühlertal (Germany)
28. Ágotai Ede, Jónás Károly Krisztián, Konka Dániel, Kulcsár Zalán Újszászi VVSE (Hungary)
29. Bíró Patrik, Sebők Roland, Zsigmond Tamás Újszászi VVSE (Hungary)
30. Almási László, Kaló Gábor, Kaló László, Kanálos Péter Újszászi VVSE (Hungary)
31. Jan Matuscin, Jakub Hasil, Patrik Purket, Pavla Misikova Czech Lions (Czech Republic)
32. Kárvázy Mátyás, Kozma Gergő, Lőrincz Ferenc Pánd (Hungary)
33. Krunc Màrió, Patócs Benjamin, Triznya Martin, Visnyovszki Noel Csantavér (Serbia)
  Férfi egyéni/men’s sigle (86)  
1. Tóth Gábor Újszászi VVSE (Hungary)
2. Herczeg Gábor Újszászi VVSE (Hungary)
3. Horváth Gergő Nagykanizsa ZSE (Hungary)
4. Kanalas Renátó Újszászi VVSE (Hungary)
5. Christopher Zentarra FFC Hagen (Germany)
6. Farkas Balázs Nagykanizsa ZSE (Hungary)
7. Kleics Dávid Borjád SE (Hungary)
8. David Zentarra FFC Hagen (Germany)
9. Huszár Emil Nagykanizsa ZSE (Hungary)
10. Kökény Martin Újszászi VVSE (Hungary)
11. Molnár Gergő Újszászi VVSE (Hungary)
12. Yu Tsz Kit Hongkong
13. Kanalas Márió Újszászi VVSE (Hungary)
14. Németh Mátyás Pusztaszer PISZE SE (Hungary)
15. Lukács Benedek Nagykanizsa ZSE (Hungary)
16. Lukács Márton Nagykanizsa ZSE (Hungary)
  Looser’s Cup Férfi egyéni/men’s sigle (32)  
1. Fehér Zsolt Pusztaszer PISZE SE (Hungary)
2. Baranyai Benett Nagykanizsa ZSE (Hungary)
3. Jeremy Godat Puteaux (France)
4. Nagy László Újszászi VVSE (Hungary)
5. Kenyeres Krisztián Újszászi VVSE (Hungary)
6. Czétényi Krisztián Újszászi VVSE (Hungary)
7. Lam Chi Wai Hongkong
8. Charlie Amans Puteaux (France)
  Női csapat/women’s team (12)  
1. Bagos Viktória, Farkas Lilla, Kunics Réka, Lina Marie Kurenbach  Királyhelmec (Slovakia), Újszászi VVSE (Hungary), Cserszegtomaji SK (Hungary), Flying Feet Haspe (Germany)
2. Héder-Vágó Henriett, Hornyák Erzsébet, Horváth Orsolya, Németh Barbara, Szaszkó Dorka Újszászi VVSE, Pusztaszer PISZE SE (Hungray)
3. Ho Yin Chiu, Cheng Yuen, Lam Yuen Ping, Tai Pui Hei, Chan Lam Hongkong
4. Honti Lívia, Lőrincz Bettina, Malatinszki Viktória, Szigedi Barbara, Szigedi Hanna Tápióbicske ST (Hungary)
5. Balogh Eszter, Gyalog Csenge, Sillinger Zsanett, Udvari Boglárka Cserszegtomaji SK (Hungary)
6. Buki Napsugár, Gyapjas Adrienn, Hegedűs Petra, Kiss Bettina Pusztaszer PISZE SE (Hungary)
7. Csák Vivien, Diós Letícia, Fehér Valéria Újszászi VVSE (Hungary)
8. Fehér Judit, Nagy Diána, Pelczer-Földi Nikoletta, Polónyi Ágnes, Tánczos Krisztina Újszászi VVSE (Hungary)
9. Kaszonyi Viktória, Kovács Brigitta, Lakatos Daniella Újszászi VVSE (Hungary)
10. Fülöp Áldáska, Gulyás Adrienn, Kenyeres Lívia Újszászi VVSE (Hungary)
11. Bakó Lili, Barta Karolina, Konka Tímea Újszászi VVSE (Hungary)
12. Ézsiás Lotti, Kelcz Renáta, Kelcz Szílvia, Kiss Barbara Pánd, Újszászi VVSE (Hungary)
  Női egyéni (35)  
1. Kunics Réka Cserszegtomaji SK (Hungary)
2. Bagos Viktória Királyhelmec (Slovakia)
3. Németh Barbara Pusztaszer PISZE SE (Hungary)
4. Farkas Lilla Újszászi VVSE (Hungary)
5. Buki Napsugár Pusztaszer PISZE SE (Hungary)
6. Udvari Boglárka Cserszegtomaji SK (Hungary)
7. Lőrincz Bettina Tápióbicske ST (Hungary)
8. Szaszkó Dorka Újszászi VVSE (Hungary)
9. Tai Pui Hei Hongkong
10. Diós Letícia Újszászi VVSE (Hungary)
11. Kovács Evelin Újszászi VVSE (Hungary)
12. Lina Marie Kurenbach Flying Feet Haspe (Germany)
13. Kovács Brigitta Újszászi VVSE (Hungary)
14. Héder-Vágó Henriett Újszászi VVSE (Hungary)
15. Gyalog Csenge Cserszegtomaji SK (Hungary)
16. Gulyás Adrienn Újszászi VVSE (Hungary)
  Looser’s Cup Női egyéni/women’s sigle (10)  
1. Csák Vivien Újszászi VVSE (Hungary)
2. Szigedi Hanna Tápióbicske ST (Hungary)
3. Barta Karolina Újszászi VVSE (Hungary)
4. Szigedi Barbara Tápióbicske ST (Hungary)
5. Hegedűs Petra Pusztaszer PISZE SE (Hungary)
6. Fehér Judit Újszászi VVSE (Hungary)
7. Ézsiás Lotti Újszászi VVSE (Hungary)
8. Nagy Diána Újszászi VVSE (Hungary)

 

Hungarian Open 2019
Férfi csapat program/Men’s team schedule

 

A csoport/ Group A

  ÚN ÚH TVB CSK
Újszász Nózsi   2-0 2-0 2-0
Újszász Harsányi 0-2   2-0 2-1
TV Bühlertal 0-2 0-2   0-2
Cserszegtomaj Koszorús 0-2 1-2 2-0  

 

11.00

Újszász Nózsi – TV Bühlertal 21-6 21-6  
Újszász Harsányi – Cserszegtomaj Koszorús 21-19 19-21 21-14
Cserszegtomaj Koszorús - Újszász Nózsi 10-21 9-21  
Újszász Nózsi – Újszász Harsányi 21-11 21-6  
Újszász Harsányi – TV Bühlertal 21-5 21-5  
TV Bühlertal – Cserszegtomaj Koszorús 14-21 7-21  

 

1. Újszász Nózsi 0 6-0
2. Újszász Harsányi 1 4-3
3. Cserszegtomaj Koszorús 2 3-4
4. TV Bühlertal 0-6

 

B csoport/Group B

  FFC1 ÚK ÚB P
FFC Hagen 1   2-0 2-0 2-0
Újszász Kaló 0-2   0-2 0-2
Újszász Berkó 0-2 2-0   1-2
Pusztaszer 0-2 2-0 2-1  

 

11.00

Újszász Berkó – Pusztaszer 13-21 22-20 13-21
Újszász Kaló – FFC Hagen 1 4-21 7-21  
FFC Hagen 1 – Újszász Berkó 21-9 21-10  
Pusztaszer – FFC Hagen 1 12-21 17-21  
Pusztaszer – Újszász Kaló 1 21-6 21-7  
Újszász Kaló – Újszász Berkó 13-21 24-26  

 

1. FFC Hagen 1 3  0   6-0
2. Pusztaszer 1   4-3
3. Újszász Berkó 2   3-4
4. Újszász Kaló 3   0-6

 

C csoport / Group C

  HK 1 PD FFC2 ÚÉ
Hong Kong 1   2-0 2-0 2-0
Pánd 0-2   0-2 0-2
FFC Hagen 2 0-2 2-0   2-0
Újszász Ézsiás 0-2 2-0 0-2  

 

11.00

Hong Kong 1 – FFC Hagen 2 21-17  21-16
Pánd – Újszász Ézsiás 2-21  8-21
Újszász Ézsiás – FFC Hagen 2 8-21  7-21
Hong Kong 1 – Újszász Ézsiás 21-7  21-4
Pánd – Hong Kong 1 1-21  2-21
FFC Hagen 2 – Pánd 21-3  21-3

 

1. Hong Kong 1 3 3 0 6-0
2. FFC Hagen 2 3 2 1 4-2
3. Újszász Ézsiás 3 1 2 2-4
4. Pánd 3 0 3 0-6

 

D csoport / Group D

  ÚK PF ÚC ÚS
Újszász Kézér   2-0 2-0 2-0
Phoenix Feather 0-2   1-2 2-0
Újszász Czétényi 0-2 2-1   2-0
Újszász Sebők 0-2 0-2 0-2  

 

13.15 

Újszász Kézér – Újszász Sebők 21-8  21-14  
Phoenix Feather – Újszász Czétényi 22-20  17-21  14-21
Phoenix Feather – Újszász Sebők 21-12  21-11  
Újszász Kézér – Újszász Czétényi 21-13  21-11  
Újszász Czétényi – Újszász Sebők 21-15  21-10  
Újszász Kézér – Phoenix Feather 21-9  21-11  

 

1. Újszász Kézér 3 3 0 6-0
2. Újszász Czétényi 3 2 1 4-3
3. Phoenix Feather 3 1 2 3-4
4. Újszász Sebők 3 0 3 0-6

 

E csoport / Group E

  NKF TBL PP CS ÚJ
Nagykanizsa Farkas   2-0 2-0 2-0 2-0
Tápióbicske Lőrincz 0-2   2-0   2-0 2-0
Puteaux 0-2 0-2     2-0 2-0
Csantavér 0-2 0-2 0-2   0-2
Újszász Jónás 0-2 0-2 0-2   2-0  

 

13.30  

Nagykanizsa Farkas – Puteaux 21-11  21-16
Tápióbicske Lőrincz – Csantavér 21-17  21-3
Puteaux – Újszász Jónás 21-8  21-10
Nagykanizsa Farkas – Csantavér 21-3  21-1
Nagykanizsa Farkas – Újszász Jónás 21-2  21-1
Tápióbicske Lőrincz – Puteaux 21-15 27-25
Tápióbicske Lőrincz – Újszász Jónás 21-6  21-13
Puteaux – Csantavér 21-7  21-18
Újszász Jónás – Csantavér 21-16  21-13
Nagykanizsa Farkas – Tápióbicske 21-13 21-10

 

1. Nagykanizsa Farkas 4 4 0 8-0
2. Tápióbicske Lőrincz 4 3 1 6-2
3. Puteaux 4 2 2 4-4
4. Újszász Jónás 4 1 3 2-6
5. Csantavér 4 0 4 0-8

F csoport/ Group F

  Hong Kong 2 ÚM CL ÚG
Hong Kong 2   0-2 2-0 2-0
Újszász Molnár 2-0   2-0 2-0
Czech Lions 0-2 0-2   0-2
Újszász Galambos 0-2 0-2 2-0  

 

13:30

Hong Kong 2 – Czech Lions 21-7  21-18
Újszász Molnár – Újszász Galambos 21-9  21-18
Hong Kong 2 – Újszász Galambos 21-13  21-14
Újszász Molnár – Czech Lions 21-2  21-11
Czech Lions – Újszász Galambos 9-21  6-21
Hong Kong 2 – Újszász Molnár 14-21 16-21

 

1. Újszász Molnár 3 3 0 6-0
2. Hong Kong 2 3 2 1 4-2
3. Újszász Galambos 3 1 2 2-4
4. CzechLions 3 0 3 0-6

G csoport /Group G

  B ÚT ÚB FFC3
Borjád   0-2 2-0 2-0
Újszász Takács 2-0   2-0 2-0
Újszász Bábosik 0-2 0-2   2-0
FFC Hagen 3 0-2 0-2 0-2  

 

15.30

Borjád – Újszász Bábosik 21-13  21-7
Újszász Takács – FFC Hagen 3 21-5  21-10
Újszász Bábosik – FFC Hagen 3 21-13  23-221
Újszász Bábosik – Újszász Takács 9-21  19-21
Borjád – FFC Hagen 3 21-16  21-14
Borjád – Újszász Takács 16-21  18-21

 

1. Újszász Takács 3 3 0 6-0
2. Borjád 3 2 1 4-2
3. Újszász Bábosik 3 1 2 2-4
4. FFC Hagen 3 3 0 3 0-6

H csoport / Group H

  NKT ÚH CSF TBM
Nagykanizsa Takács   2-0 2-0 2-0
Újszász Hartyányi 0-2   2-0 2-0
Cserszegtomaj Farsang 0-2 0-2   2-0
Tápióbicske Mezei 0-2 0-2 0-2  

 

15.30

Nagykanizsa Takács – Cserszegtomaj Farsang 21-11  21-10
Újszász Hartyányi – Tápióbicske Mezei 21-2 21-9
Újszász Hartyányi – Cserszegtomaj Farsang 21-13 24-22
Nagykanizsa Takács – Tápióbicske Mezei 21-9 21-5
Cserszegtomaj Farsang - Tápióbicske Mezei 21-9  21-14
Nagykanizsa Takács – Újszász Hartyányi 21-15 21-15

 

1. Nagykanizsa Takács 3 3 0 6-0
2. Újszász Hartyányi 3 2 1 4-2
3. Cserszegtomaj Farsang 3 1 2 2-4
4. Tápióbicske Mezei 3 0 3 0-6

 

17:30-tól helyosztók/ from 17:30 ranking games
A csoportok első és második helyezettjei a legjobb 16 közé jutnak.  A kiemelést ott sorsolással döntjük el, a csoportelsők a 1-8. helyekre kerülhetnek, míg a csoport másodikak a 9-16. helyre. A csoportban már egymással játszó csapat viszont nem kerülhet össze. Ha a húzásnál mégis egymáshoz kerülnének, akkor új ellenfelet kell sorsolni.  A 17-32. helyért is ezzel a módszerrel hozzuk létre a tabellát.

The first and the second from a group is going on the best 16. We will decide the places of the table with lottery. The group winner can draw 1-8th seeding places, the seconds 9-16th places. The teams can not play against their previous opponents in the eigth finals.
We use the same method for the 17-32th places.

 

Hungarian Open 2019
Női csapat program/Women’s team schedule

 

A csoport / Group A
  FS CST P ÚG P ÚCS
Internationals   2-0  2-0 2-0 2-0  2-0 
Cserszegtomaj  0-2    2-0 2-0  2-0  2-0 
Pusztaszer  0-2 0-2    2-0 2-0   2-0
Újszász Gulyás  0-2 0-2  0-2    2-0  0-2 
Pánd  0-2 0-2  0-2   0-2    0-2
Újszász Csák  0-2 0-2  0-2   2-0  2-0  

 

11.00

Pusztaszer – Újszász Gulyás 21-16 21-13
Cserszegtomaj – Újszász Csák 22-20 21-14
Pánd – Internationals 4-21 2-21
Pusztaszer – Újszász Csák 21-10 21-17
Újszász Gulyás – Pánd 21-7 21-13
Internationals – Cserszegtomaj 21-13 21-11
Újszász Csák – Újszász Gulyás 21-15 21-16
Pánd – Cserszegtomaj 6-21 11-21
Pusztaszer – Internationals 14-21 12-21
Újszász Csák – Pánd 21-3 21-7
Újszász Gulyás – Internationals 9-21 12-21
Cserszegtomaj – Pusztaszer 21-11 21-15
Újszász Csák – Internationals 15-21 15-21
Pánd – Pusztaszer 9-21 3-21
Újszász Gulyás – Cserszegtomaj 8-21 12-21

 

Az „A” csoport végeredménye
1. Internationals 5 5 0 10-0
2. Cserszegtomaj 5 4 1 8-2
3. Pusztaszer 5 3 2 6-4
4. Újszász Csák 5 2 3 4-6
5. Újszász Gulyás 5 1 4 2-8
6. Pánd 5 0 5 0-10

 

B csoport / Group B
  HK ÚP TB ÚG P ÚK
Hong Kong   0-2 2-1 2-0 0-2 2-0
Újszász Polónyi 2-0   0-2 2-1 0-2 2-1
Tápióbicske 1-2 2-0   2-0 0-2 2-1
Újszász Kaszonyi 0-2 1-2 0-2   0-2 2-0
Újszász Hornyák 2-0 2-0 2-0 2-0   2-0
Újszász Konka 0-2 1-2 1-2 0-2 0-2  

 

11.00

Tápióbicske – Újszász Kaszonyi 21-4 21-17  
Újszász Polónyi – Újszász Konka 21-12 18-21 21-15
Újszász Hornyák – Hong Kong 21-16 21-11  
Tápióbicske – Újszász Konka 21-4 16-21 21-15
Újszász Kaszonyi – Újszász Hornyák 19-21 16-21  
Újszász Hornyák – Újszász Polónyi 16-21 13-21  
Újszász Konka – Újszász Kaszonyi 17-21 20-22  
Újszász Hornyák – Újszász Polónyi 21-7 21-9  
Tápióbicske – Hong Kong 21-19 17-21 20-22
Újszász Konka – Újszász Hornyák 14-21 10-21  
Újszász Kaszonyi – Hong Kong 19-21 22-24  
Újszász Polónyi – Tápióbicske 12-21 8-21  
Újszász Kaszonyi – Újszász Polónyi 21-18 17-21 7-21
Újszász Konka – Hong Kong 9-21 11-21  
Újszász Hornyák – Tápióbicske 21-13 21-6  

 

A „B” csoport végeredménye
1. Újszász Hornyák 5 5 0 10-0
2. Tápióbicske 5 3 2 7-5
3. Hongkong 5 3 2 6-5
4. Újszász Polónyi 5 3 2 6-6
5. Újszász Kaszonyi 5 1 4 3-8
6. Újszász Konka 5 0 5 2-10

 

A csoportmeccsek után/ after the group games
1-8. helyért
A1 – B4 Internationals – Újszász Polónyi 21-6 1-4  
B2 – A3 Tápióbicske – Pusztaszer 21-17 21-12  
A2 – B3 Cserszegtomaj – Hongkong 21-13 11-21 17-21
B1 – A4 Újszász Hornyák – Újszász Csák 21-13 21-18  

 

Elődöntők
Internationals – Hongkong 21-8 21-12  
Újszász Hornyák – Tápióbicske 21-10 21-14  
Döntő
Internationals – Újszász Hornyák 21-15 21-15  
3. helyért
Hongkong – Tápióbicske 21-16 21-13  
5-8. helyért
Pusztaszer – Újszász Polónyi 17-21 21-7 21-9
Cserszegtomaj – Újszász Csák 21-10 21-16  
5. helyért
Cserszegtomaj – Pusztaszer 21-10 21-16  
7. helyért
Újszász Csák – Újszász Polónyi 21-13 21-18  
9-12. helyért
B5 – A6 Újszász Kaszonyi – Pánd 21-5 21-6  
A5 –B6 Újszász Gulyás – Újszász Konka 7-21 21-17 21-16
9. helyért
Újszász Kaszonyi – Újszász Gulyás 18-21 21-9 21-18
11. helyért
Újszász Konka – Pánd 21-0 21-0 (játék nélkül)

 

 

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.