9 újszászi lábtoll-labdázó – Bakó Lili, Dániel Márk, Diós Letícia, Ézsiás Fanni, Ézsiás Zsófia, Farkas Lilla, Konka Tímea, Molnár Dániel, Vachal Krisztina – kapta meg az alábbi értesítést:

Örömmel értesítem, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett, a „Magyarország jó tanulója – jó sportolója 2017" cím elnyerésére benyújtott pályázata a feltételeknek megfelelt, és Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úr az Értékelő Bizottság által felterjesztett javaslat alapján érdemesnek találta Önt az elismerésre.

A jók közül is a legjobbak – Farkas Lilla, Molnár Dániel, Vachal Krisztina – elismerő oklevelüket június 12-én 14:30 órakor a Földművelésügyi Minisztérium Darányi Ignác termében a díjátadó ünnepségen vehetik át. A többiek postán kapják meg az okleveleiket.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.