2018. május 26. Budapest

Az első napi eső után kegyeibe fogadta az időjárás a XXII. Budapesti Nagy Sportágválasztó második napját. Kellemes napsütés, és ami lábtoll-labdázóknak nagyon fontos, szinte egész nap szélcsendes időjárás fogadta a Merkapt Sportközpontba kilátogatókat, akik 101 sportágat próbálhattak ki. A második nap a családoké volt, amelyek ráérőssebben ismerkedtek a sportágakkal, mint első nap az iskolák. A sportágak kipróbálására ösztönözte a látogatókat az ajándéksorsolásra jogosító pontgyűjtő füzet is, amelybe minden teljesített sportág szmájlit ragasztott. Egész nap nagy forgalom volt a lábtoll-labdázók pályáján is, ahol a lábtoll-labda mellett a szepatakát és a shuttleballt is ki lehetett próbálni.

Az Újszászi VVSE a második napon is nagy csapattal várta a vendégeket. Bábosik Ádám, Czétényi Krisztián, Diós Letícia, Ézsiás Zsófia, Fehér János, Gudics Richárd, Hornyák Erzsébet, Kovács Brigitta, Kovács Enikő, Kovács Evelin, Nagy Bálint, Rab Alexander, Sebők Roland, Szaszkó Dorka, Vidák Armand három labdajátékot játszott az érdeklődőkkel. Közben ők is sok sportágat kipróbáltak.

Jól sikerült a Fehér János által kommentál színpadi bemutató is. Bábosik Ádám, Gudics Richárd, Kovács Evelin, Nagy Bálint, Rab Alexander, Sebők Roland és Vidák Armand érdekes, sokmozgásos bemutatót tartottak. A közönségnek nagyon tetszett Bábosik Ádám és Rab Alexander fekvőtámaszokkal nehezített passzolgatása és a kétlabdás játéka.

 

A színpadi bemutató előtti beszélgetés Fazekas Jácint riporterrel

 

Bábosik Ádám és Rab Alexander passzolgatása

 

Játék a színpadon

 

Beszélgetés Sebők Rolanddal

 

Fehér János vezette a bemutatót

 

Nehezítés fekvőtámasszal

 

Rab Alexander fekvőtámaszban

 

ndiánozás

 

Kovács Evelin

 

A bemutató vége

 

A hálónál

 

Dekázás

 

Passzolgatás anyával

 

Kovács Evelin és egy ifjú játékos

 

A jövő lábtoll-labdázója

 

A második napi csapat: Diós Letícia, Szaszkó Dorka, Kovács Brigitta, Kovács Enikő, Ézsiás Zsófia, Vidák Armand, Kovács Evelin, Fehér János, Rab Alexander, Czétényi Krisztián, Gudics Richárd, Sebők Roland, Bábosik Ádám és Nagy Bálint

 

Fotó: Kovács Brigitta

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.