2021. április 10. XXIII. forduló

Jászárokszállás - Újszász 0-0
Jászárokszállás, zárt kapus mérkőzés. Vezette: Szilágyi Sándor

Újszász: Schumann Zsolt - Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Nagy Gábor, Keő József, Gazdag Gyula, Bezzeg Bence, Szűcs Dénes (Németh Tamás), Vatai Nándor, Veréb Dániel, Rentler Milán

 

Fotó: facebook

 

Az évek óta stabil és szervezett csapatnak számító Jászárokszállás otthonában léptünk pályára, ahol általában minden ellenfélnek alaposan meg kell küzdenie a pontért, pontokért. A küzdelem ezen a mérkőzésen is megvolt. A múlt hetihez képest a játékunk és a hozzáállásunk is sokat változott. A foci legfontosabb része, a góllövés azonban Árokszálláson sem ment. Sajnos, ez már a harmadik meccs volt, amelyen nem tudtunk a kapuba találni. Szerencsére ezen a napon a hazaiaknak sem sikerült, így meg kellett osztozni a pontokon. A jövő héten szabadnaposak leszünk, és ez remélhetőleg elég idő lesz ahhoz, hogy mindenki megtalálja a góllövő cipőjét.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.