2021. február 13. XV. forduló

Fegyvernek – Újszász 0-4 (0-2)
Örményesi műfüves pálya, zárt kapus mérkőzés. Vezette: Kiss Attila

Újszász: Kovács Viktor - Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Vatai Nándor, Veréb Dániel, Nagy Gábor (Hegedűs Milán), Gazdag Gyula, Németh Tamás (Szűcs Dénes), Konka Tamás (Rézsó Péter), Keő József (Jánosik Sándor), Rentler Milán

Góllövők: Rentler Milán 2 (8. és 27. perc), Keő József (48. perc), Nagy Gábor (71. perc)

 

Rentler Milán Keő József Nagy Gábor

 

Lejátszottuk az őszi szezonból elhalasztott utolsó mérkőzésünket is. Az örményesi műfüvön Fegyvernek vendégei voltunk. A két csapat helyezését, valamint formáját nézve más nem is jöhetett szóba, csakis a győzelem. Bár a játékunk volt már jobb is, azért mindkét félidőben a jó pár elpuskázott helyzet mellett sikerült két-két gólt szereznünk. Összességében magabiztosan és megérdemelten hoztuk a kötelező három pontot. Ezzel hivatalosan is véget ért az őszi szezon. A három megnyert mérkőzésünknek (amelyen összesen tíz gólt rúgtunk, és egyet sem kaptunk) is köszönhetően, a 4. helyről kezdhetjük el a tavaszi pontvadászatot, és bízunk benne, hogy Karcagon is folytatódik majd jó sorozatunk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.