2020. március 14. XIX. forduló

Újszász – Kunhegyes 7-1 (2-1)
Újszász, zárt kapus mérkőzés. vezette: Kun Sándor

Újszász: Schumann Zsolt (Kovács György) – Veréb Viktor, Rézsó Péter, Hegedűs Milán, Veréb Dániel, Bezzeg Bence, Konka Tamás (Paplanos Ádám), Szűcs Dénes (Szabó Gábor), Nagy Csongor, Jánosik Sándor, Rentler Milán (Németh Tamás)

Góllövők: Jánosik Sándor 2 (4. 87. perc), Nagy Csongor 2 (66. 74. perc), Rentler Milán (29.perc), Hegedűs Milán (63. perc), Veréb Dániel (69. perc)

 

 

Szokatlan déli időpontban, és a járványveszély miatti biztonsági okokból nézők nélkül játszottuk le a Kunhegyes elleni hazai mérkőzésünket. Az elmúlt fordulók gól nélküli döntetlenjei után viszont nem sok „lehetőségünk” maradt, csakis a három pont begyűjtése. A több nehezítő körülmény közül a legjelentősebb, a sok hiányzó miatt felforgatott összeállításunk volt. Igazán rosszul kezdődhetett volna számunkra a mérkőzés, ugyanis ellenfelünknek már az első percben helyzete adódott, de Schumann Zsolt bravúrjának köszönhetően megúsztuk a gólt. Nem kellett sokat várni az újabb lehetőségre, amely szerencsére már a miénk volt. Jánosik Sándor nagy gólt lőtt a jobb felső sarokba, amellyel megszereztük a vezetést. Ez a régóta várt találat mindenképpen jót tett nekünk, olyannyira, hogy még az első fél órán belül megdupláztuk az előnyünket Rentler Milán góljával. A félidő hátralévő részében is maradt még esemény. A 36. percben előbb emberelőnybe kerültünk, majd kissé váratlanul a 45. percben szépítettek a vendégek. A szünetben sikerült rendezni a sorokat, és olyasmi következett, amire talán még mi sem számítottunk. Bár nehezen indult be a „henger”, de a 63. perctől kezdve elkezdtük rugdosni a gólokat, és meg sem álltunk egészen hétig. Így, ha nem is volt benne a mérkőzésben, a végére kiütéses győzelmet arattunk, lemásolva a hat évvel ezelőtti kunhegyesi találkozó eredményét. A következő hetekben, hónapokban viszont biztos, hogy nem örülhetünk újszászi góloknak, ugyanis bizonytalan ideig felfüggesztették a bajnokságot.

Szurmai Tibor

 

Google Photos

Fotó: Pesti József

Forrás: www.szoljon.hu

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.