2020. március 7. XVIII. forduló

Tiszaföldvár – Újszász 0-0
Szolnok műfüves pálya, 50 néző. vezette: Szilágyi Sándor

Újszász: Schumann Zsolt – Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Vatai Nándor, Veréb Dániel, Rézsó Péter (Konka Tamás), Bezzeg Bence, Jánosik Sándor, Németh Tamás (Szűcs Dénes), Nagy Csongor, Rentler Milán

A Szajol elleni döntetlen után a győzelem reményében léptünk pályára Tiszaföldvár ellen. A helyezések alapján mi számítottunk a találkozó esélyesének, ám gyorsan kiderült, hogy nem lesz egyszerű dolgunk a jól szervezett ellenfelünkkel szemben. Mindemellé párosult, hogy nem igazán vagyunk „csúcsformában”, sőt az első félidőben kifejezetten sok hibával, rosszul játszottunk. A folytatásban valamelyest sikerült feljavulni, helyzeteink voltak, és a mérkőzés hajrájában a kapuba is sikerült betalálni. A játékvezető és asszisztense (sokak elmondása szerint tévesen) viszont les címén érvénytelenítette gólunkat, megfosztva ezzel csapatunkat a győzelemtől. Ezért még mindig várat magára idei első gólunk és győzelmünk is, de bízunk benne, hogy a hétvégén Kunhegyes ellen sikeresek tudunk majd lenni. A találkozót a vendégek kérésére szombaton 12:00 órakor rendezzük hazai pályán.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.