2019. október 26. XI. forduló

Újszász – Tószeg 2-3 (2-1)
Újszász, 150 néző. vezette: Czékus Sándor

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor (Paplanos Ádám), Vatai Nándor, Hegedűs Milán (Jánosik Sándor), Veréb Dániel, Nagy Krisztián, Gazdag Gyula, Rézsó Péter, Németh Tamás (Bezzeg Bence), Nagy Csongor (Schumann Zsolt), Rentler Milán

Góllövők: Mészáros Gábor (4. perc, öngól), Rézsó Péter (11. perc)

Kiállítva: Kovács György (32. perc)

 

Google Photos

Fotó: Pesti József | Forrás: szoljon.hu

 

Fordulatos, eseményekben gazdag mérkőzésen szenvedtük el első vereségünket hazai pályán. Ez az összecsapás is álomszerűen indult számunkra, bő tíz perc elteltével már 2-0-át mutatott az eredményjelző tábla. Ekkor még úgy tűnt, hogy a vártnál könnyebben zsebelhetjük be újabb győzelmünket. A 27. perctől kezdve azonban nagy fordulatot vett a találkozó. Előbb büntetőből szépítettek a vendégek, majd öt perccel később egy tizenhatoson kívül elkövetett szabálytalanságért megkapta második sárga lapját Kovács György, így számára idő előtt véget ért a mérkőzés. Hatvan perc emberhátrány várt ránk, amely egyetlen csapat számára sem egyszerű feladat. Ennek ellenére egészen jól tartottuk magunkat, sőt még lehetőségeink is voltak. A 67. percben viszont ellenfelünk nyomása góllá érett, és egy pontrúgás után kiegyenlítettek. A hátralévő időben az eredmény megtartása volt a cél számunkra, amely végül nem sikerült. A 77. percben egy elkerülhető gólt kaptunk, amellyel vendégeink megfordították az állást és elvitték mind a három pontot. A váratlan fordulat és vereség után nem szabad búslakodni, hétvégén Fegyverneken lesz lehetőség a javításra.

Szurmai Tibor

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.