2019. szeptember 7. IV. forduló

Kunhegyes – Újszász 0-1 (0-0)
Kunhegyes, 100 néző. vezette: Szilágyi Sándor

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Hegedűs Milán, Rézsó Péter, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, Nagy Csongor (Paplanos Ádám), Jánosik Sándor, Németh Tamás, Szűcs Dénes (Szabó Gábor), Rentler Milán

Góllövő: Rézsó Péter (52. perc)

 

Rézsó Péter

 

Két nyertes mérkőzés után, Kunhegyes vendégeként léptünk pályára a 4. fordulóban. Kellemes emlékeink vannak a hazaiakról, ugyanis az elmúlt szezonban mindkétszer kiütéses győzelmet arattunk ellenük. Ezúttal nem számítottunk hasonló gólzáporra, de a három pont begyűjtése egyértelmű cél volt. Veszélyes hazai helyzettel kezdődött a találkozó, majd szépen lassan kezdtünk ébredezni, és több lehetőségünk is volt, amelyből megszerezhettük volna a vezetést. Az első félidőben ez nem sikerült, a folytatásban viszont nem sokáig kellett várni a gólra. Az 52. percben egy szöglet után Rézsó Péter talált a kapuba. A vezető találatunkat követően rögtön emberelőnybe is kerültünk, de sajnos, ez nem igazán volt pozitív hatással ránk. Nem lehetett észrevenni a létszámkülönbséget, a lelkes hazaiak mindent megtettek az egyenlítésért, többször is fölénybe kerültek, de szerencsére sikerült megtartani az eredményt. Ha a vártnál nehezebben is, de megszereztük idei harmadik győzelmünket. Folytatás hazai pályán Mezőtúr ellen.  

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.