A szokásosnak mondható nyári felkészülés után, Magyar Kupa mérkőzéssel indult számunkra a 2019-2020-as szezon. Kicsivel több változás történt a keretben, mint az elmúlt években, de talán pozitívum, hogy hosszabb az érkezők névsora, mint a távozóké. Szabó Attila és Pongrácz Martin Tószegre, Kovács Tamás Törökszentmiklósra, míg az idősebb Rézsó Péter Jánoshidára igazolt. Érkezett Németh Tamás és Hegedűs Milán Csépáról, Bezzeg Bence és Vatai Nándor Szászberekről, Schumann Zsolt Kaposszekcsőről, Nagy Csongor a Szolnoki MÁV utánpótlásból, valamint visszatért Gergi Róbert Jászboldogházáról és Fodor Gergely Zagyvarékasról. Nem teljes kerettel, a nyaralások és sérülések miatt kissé felforgatott összeállításban léptünk pályára augusztus 11-én, a már említett kupamérkőzésen Szajolban, ahol 3-1-es vereséget szenvedtünk. Sokáig azonban nem bánkódtunk, ugyanis egy héttel később kezdetét vette a bajnokság, amelynek legszembetűnőbb változása, hogy idén csupán 15 csapat küzdhet meg a bajnoki címért. Az első fordulóban pont mi voltunk a szabadnaposak, így egy héttel több időnk maradt rendezni a sorokat. Úgy néz ki, hogy ez jól sikerült, a szintén Szajol elleni bajnoki mérkőzésen visszavágtunk a hazaiaknak. Fegyelmezett, taktikus játékkal, Jánosik Sándor kettő, és Rentler Milán góljával megérdemelt győzelmet arattunk. Folytatás hazai pályán augusztus 30-án (pénteken!) 17:00 órakor az újonc Tiszaföldvár ellen.

 

2019. augusztus 11. Magyar Kupa I. forduló

Szajol – Újszász 3-1 (3-0)
Szajol, 100 néző. vezette: Kiss Attila

Újszász: Kovács György – Szűcs Dénes, Hegedűs Milán (Paplanos Ádám), Nagy Krisztián, Gazdag Gyula, Vatai Nándor, Rézsó Péter, Jánosik Sándor, Németh Tamás, Szabó Gábor (Gergi Róbert), Rentler Milán

Góllövő: Szűcs Dénes (76. perc)

 

Szűcs Dénes

 

2019. augusztus 24. II. forduló (bajnoki mérkőzés)

Szajol – Újszász 0-3 (0-2)
Szajol, 120 néző. vezette: Dobó Sándor

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Vatai Nándor, Veréb Dániel, Rézsó Péter, Gazdag Gyula, Szűcs Dénes, Németh Tamás, Jánosik Sándor (Nagy Csongor), Rentler Milán (Paplanos Ádám)

Góllövők: Jánosik Sándor 2 (16. és 63. perc), Rentler Milán (29. perc)

Szurmai Tibor

 

Jánosik Sándor Balázs Rentler Milán

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.