2019. május 25. XXIX. forduló

Kunhegyes – Újszász 0-6 (0-2)
Kunhegyes, 100 néző. vezette: Rajcsányi Sándor

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Nagy Krisztián, Szabó Attila, Veréb Dániel, Gazdag Gyula, ifj. Rézsó Péter (Kovács Tamás), Jánosik Sándor, Pongrácz Martin (Paplanos Ákos), Szűcs Dénes, Rentler Milán (Paplanos Ádám)

Góllövők: Pongrácz Martin 2 (51. 82. perc), Nagy Krisztián (15. perc), Jánosik Sándor (27. perc), Kovács Tamás (52. perc), Szűcs Dénes (64. perc)

 

Pongrácz Martin Nagy Krisztián Jánosik Sándor Balázs

 

Kovács Tamás Szűcs Dénes

 

Az elmúlt fordulók kissé csalódást keltő eredményei után a bent maradásért harcoló Kunhegyes otthonában léptünk pályára. A jelenlegi formánk és a „szerencsénk” alapján akár tarthattunk is ettől a mérkőzéstől, de szűk fél óra elteltével kétgólos előnybe kerültünk, és ekkor már tudtuk, hogy nem ez lesz az a kilencven perc, amelyen izgulnunk kell. Ami az elmúlt hetekben nem jött össze, mellé ment, kipattant, az most mind megfordult, és a második félidőben szerzett gólokkal 6-0-ás kiütéses győzelmet arattunk. Az utolsó fordulóban hazai pályán zárjuk a szezont Fegyvernek ellen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.