2018. szeptember 1. IV. forduló

Törökszentmiklós – Újszász 2-2 (0-1)
Törökszentmiklós, 200 néző. vezette: Dobos Zsolt

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor, Szarvák Krisztián, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Szabó Attila, Gazdag Gyula, Kocsis Bálint (Szabó Gábor), ifj. Rézsó Péter (Farkas István), Pongrácz Martin, Kovács Tamás

Góllövők: Gazdag Gyula (11. perc), Pongrácz Martin (78. perc)

A nyári szünetben alaposan megerősödött Törökszentmiklós otthonában léptünk pályára a hétvégén. Az erőviszonyokat nézve talán a házigazdák számítottak esélyesebbnek, de ettől függetlenül mindenképpen pont, pontok szerzésében reménykedtünk. Két ellentétes félidőt láthattak a kilátogató nézők. Az elsőben valamivel mi, a másodikban viszont a hazaiak voltak lényegesen jobbak. Viszonylag korán szereztük meg a vezetést Gazdag Gyula nem mindennapi nagy góljával, amelyre az 58. percben Angyal Csaba válaszolt. Ezután nem igazán volt benne a mérkőzésben az újabb gólunk, de a hazai fölény ellenére ismét mi kerültünk előnybe, miután a 78. percben Pongrácz Martin talált a kapuba. Közel álltunk a bravúros győzelemhez, ám az öt perces ráadás ismét kibabrált velünk. A 93. percben Angyal másodszor is villant, és fejes góljával 2-2-re alakította az eredményt. Bár az utolsó pillanatokban veszítettünk két pontot, összességében nem lehetünk elégedetlenek a döntetlennel sem. A következő fordulóban a bajnokság fő esélyesét, Tiszafüredet fogadjuk.

Szurmai Tibor

 

 

 

 

 

Forrás: torokszentmiklosifoci.hu

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.