2018. május 12. XXVII. forduló

Fegyvernek – Újszász 0-1 (0-1)
Fegyvernek, 150 néző. vezette: Szabó József

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor (Paplanos Ákos, Paplanos Ádám), Szabó Attila, Szurmai Tibor, Pongrácz Martin, Dóra Ákos, Kocsis Bálint (Szabó Gábor), Gazdag Gyula, Farkas István, Héja Dávid, Kovács Tamás

Góllövő: Farkas István (6. perc)

Kiállítva: Héja Dávid (90. perc)

A múlt heti Besenyszög elleni mérkőzésünk elmaradt, mivel a vendég csapat jelezte, hogy nem utazik el hozzánk, így természetesen 3-0-ás gólkülönbséggel megkaptuk a három pontot. A kényszerpihenő után a hozzánk hasonlóan nem túl jó passzban lévő Fegyvernek otthonába látogattunk. Várható volt, hogy nem ez lesz életünk mérkőzése, viszont nem is ez volt a legfontosabb, hanem az, hogy bármi áron is, de nyerjünk. Két ellentétes félidőt láthattak a nézők. Az elsőben jobbára mi irányítottunk, a korai 6. percben szerzett gólunk mellett többször is növelhettük volna előnyünket. A második félidőben aztán nagyot változott a játék képe, szinte végig a hazaiak támadtak, mi pedig védekeztünk. Ennek ellenére igazi nagy lehetőségük csupán egy volt, de Faragó Attila helyzeténél Kovács György bravúrral védett. Sajnos, ez a kilencven perc sem telt el sérülés és kiállítás nélkül, így a végére megfogyatkozva és kissé felforgatott összeállításban is, de sikerült megtartani az eredményt, és begyűjteni a három pontot. A következő fordulóban rangadó vár ránk hazai pályán Törökszentmiklós ellen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.