2018. április 21. XXIV. forduló

Mezőtúr – Újszász 2-0 (1-0)
Mezőtúr, 100 néző. vezette: Bodac Tamás

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor (Paplanos Ádám), Szabó Attila, Szurmai Tibor, Pongrácz Martin, Balázs Mihály, Rézsó Péter (Paplanos Ákos), Szabó Gábor (Farkas István), Kocsis Bálint, Gazdag Gyula, Kovács Tamás

Zsinórban harmadik vereségünket szenvedtük el a hétvégén, ezúttal Mezőtúr vendégeként. Az alacsony színvonalú mérkőzésen kevés helyzet alakult ki, inkább a küzdelem volt a jellemző, amiben a hazaiak bizonyultak jobbnak. A nem túl eseménydús első félidő végén kerültünk hátrányba. Egy szöglet utáni lepattanó labdát Nagy P. lőtt a kapunkba. A folytatásban sem változott sokat a játék képe, valamennyire sikerült feljavulni, de nem hogy gólt nem szereztünk, igazán nagy helyzetet sem tudtunk kialakítani. A mérkőzés vége előtt viszont egy nagy partjelzői hiba után újabb gólt kaptunk, amellyel végképp eldőlt a három pont sorsa. A hétvégén Jászkiséren lépünk pályára, ahol ideje lenne véget vetni rossz sorozatunknak.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.