Novemberben egyesületünk a szokott időben folyamatosan, rendszeresen tartotta edzéseit. Sajnos, a szeptemberben tapasztalt nagyszámú jelenlét és érdeklődés a gyermekek körében kissé alábbhagyott, de az igazán lelkesek ebben a hónapban sem pihentek. Nagy örömünkre a felnőtt edzések látogatottsága kedvezően alakult, néhány alkalommal a terem helykihasználtsága elérte a maximumot. Vasárnap reggelente ebben a hónapban rendszeressé tettük a cross tréninget, mely szintén nagy népszerűségnek örvend az igazán megszállottak körében, de természetesen a kezdőkre is mindig kiemelten figyelünk, megtalálva a számukra is elfogadható tempót és igénybevételt.

Edzéseink a szokott helyen és időben! Nagykerti Sport és Szabadidő Központ:

Kedd-csütörtök: 18.00-19.30
Vasárnap: 09.00-10.00

Várjuk régi és leendő sporttársainkat sportszeretettel!

 

 

Az adventi várakozás időszakában 2019. december 8-án Mikulás kocogással készülünk, melynek célja, hogy a hozzánk hintóval érkező Mikulást minél több felnőtt és gyermek Mikulás sapkában várja, egy közös, jelképes kocogással. Az első 150 regisztráló a helyszínen Mikulás sapkát kap!

Egyesületünk idén is készül a karácsonyi ünnepekre, annak érdekében, hogy azoknak is szebbé tegye az ünnepet, akiknek valamilyen okból nem olyan felhőtlen az élete. Idén a gyermeknek ruhaosztással, a rászoruló családoknak pedig tisztítószerekkel kedveskedünk.

Szakosztályunk, az Only Dance sem unatkozott novemberben, bár a tréningek helyett most a versenyek és megmérettetések kaptak nagyobb hangsúlyt.

2019. november 16-án Debrecenben vettek részt a Dance Stage Minősítő és Díjkiosztó Táncművészeti versenyen a kicsik és a nagyok is. A kicsik arany minősítéssel, míg a nagyok kiemelt arany minősítéssel jöttek haza, valamint elnyerték a megtisztelő: Legjobb koreográfiája fődíjat, modern tánc kategóriában!

2019. november 30-án a Tiszavirág kupán vett részt a szakosztály kis csoportja.

A Szolnokon megrendezett, első Tiszavirág tánckupára egy szóló és két csoportos produkcióval nevezett a csoport.

A lányok egy ezüst és két bronzérmet hoztak haza, valamint egy különdíjat is bezsebeltek, amivel egy desszert-partyt nyertek a Maláta Sörkert jóvoltából.

Gratulálunk a szakosztálynak és koreográfusuknak! További szép sikereket kívánunk nekik!

 

A Nagykerti Sport és Szabadidő Központ hírei

Egyesületünk ez év tavaszán vette át az alulhasznosított újszászi ingatlanok közül a Táncsics úti régi iskola épületét, melynek neve Nagykerti Sport és Szabadidő Központ lett.

Egyesületünk vezetése és tagjai nagy hangsúlyt fektetnek a klub életének színvonalasabbá, gazdagabbá tételére, mely alól immár az egyesület klubterme sem képez kivételt. Rengeteg időt, energiát, kapcsolati tőkét és pénzt fektettünk abba, hogy a központ folyamatosan fejlődjön. Ebben a hónapban a külső környezet kapott nagyobb hangsúlyt: fákat, évelő és virágos növényeket, bokrokat ültettünk el az udvaron. Köszönjük szépen a sok felajánlást, mellyel szebbé tehettük környezetünket. Ígérjük, tavasszal a szép, zöldellő környezetről képekkel is szolgálunk Önöknek.

Köszönjük az év során tanúsított sok-sok önzetlen segítséget!

Köszönjük mindazoknak, akik év közben – és az év hátralévő felében – a mi rendezvénytermünket választották, családi, baráti, üzleti-munkahelyi ünnepük színhelyéül. Volt nálunk jó néhány esküvő, névnap, születésnap, nyugdíjas búcsúztató, találkozó, házassági évforduló, ballagás és egyéb rendezvény. Már az elkövetkező időszakra is számos előjegyzéssel rendelkezünk, ezért kérjük, hogy amennyiben nálunk szeretnék megrendezni az önök számára oly fontos eseményt, kérjük 0670/6351796 számon előzetesen egyeztetni szíveskedjenek! A helyiséget és a berendezéseket folyamatosan fejlesztve állunk 2020. évben is a rendelkezésükre.

Áldott, békés, boldog, sportban, szeretetben és egészségben gazdag karácsonyi ünnepet kívánunk Önnek és kedves családjának!

Péter Tamás
Újszászi Önvédelmi SE elnöke

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.