Tisztelt Hozzátartozók!

Ez úton szeretném önöket tájékoztatni az alábbiakról:

A Nemzeti Népegészségügyi Központ 2020.12.08-án Prof. Dr Kásler Miklós miniszter úr által jóváhagyott, szakosított szociális intézményekben élők kapcsolattartására vonatkozó javaslatai alapján 2020.12.14-én elkészült a Zagyvaparti Idősek Otthona ellátottjait érintő a járványhelyzetben történő kapcsolattartására és a személyes látogató fogadására vonatkozó eljárásrend.

A Szolnoki Járási Hivatal Népegészségügyi Osztály 2020. december 16-i nappal ezt jóváhagyta és elfogadta.

Erre való tekintettel, 2020. december 17-i naptól (csütörtöktől) kezdődően és azóta minden hét csütörtöki napján lehetőséget biztosítottunk lakóinkkal történő kapcsolattartásra. Ezen belső rendelkezés visszavonásra került és

EZENTÚL, KETTŐ HETENTE SZOMBATI NAPOKON ÁLL MÓDUNKBAN BIZTOSÍTANI AZ ÖNÖK RÉSZÉRE A KAPCSOLATTARTÁST HOZZÁTARTOZÓIKKAL, 9:00 - 11:00 közötti előre egyeztetett időpontban.

A következő látogatási nap 2021. március 6. Ez alkalommal biztosítunk lehetőséget a csomagok portaszolgálaton történő átadására is!

Ezen alkalmakra a továbbiakban is az érintett ápolási osztályokon telefonon előre egyeztetett időpontokban jelentkezhetnek és az eljárási rendben meghatározott szabályok betartásával történhet a találkozás ellátottjainkkal.

Az előzetes bejelentkezést és az intézmény eljárásrendjének tartalmával kapcsolatos tájékoztatás kérést az alábbi elérhetőségek valamelyikén tehetik meg.

I.-es osztály: 56/366-533/13-as mellék

II.-es osztály 56/366-533/23-as mellék

III.-as osztály 56/366-533/24-es mellék

Ezen rendelkezés visszavonásig érvényes.

Kérem ez ügyben szíves megértésüket és segítő közreműködésüket!

Tisztelettel:

Kiss Erika
megbízott igazgató

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.