A ballagó óvodások fogadása a Városházán már évek óta hagyomány Újszászon. Az apróságok ilyenkor rajzokkal és énekkel, míg Önkormányzatunk finom süteménnyel és üdítővel készül a nagy eseményre.

Miután közösen átbeszéltük az iskolakezdés várható nehézségeit, áttekintettük településeink jelképeit és megismerkedtünk híresebb épületeivel, látnivalóival.

Meg kellett állapítanom, hogy óvodásaink idén is nagyon felkészülten és céltudatosan vágnak bele életük következő kalandjába, az évtizedekig tartó tanulásba.

Ha valóra válnak az álmok, akkor hosszú távon biztosított lesz településünk jövője fodrászokból, körmösökből, tudósokból, művészekből és mozdonyvetőkből, de katonákból, állatorvosokból és tűzoltókból is.

Külön örömmel hallottam, hogy a 2040- ben tartandó önkormányzati választásokon már biztosan lesz két polgármester-jelölt indulónk és egy kislegény nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint egyenesen a miniszterelnöki bársonyszéket. Nagy hiány van ebben a világban valóra váltott álmokból, de a lelkes szempárokba nézve úgy gondolom: elérhetővé válik minden, ha van elég hitünk hozzá.

Jó utat az életben kis barátaink, kívánom, hogy minden álmotok teljesüljön!

Dobozi Róbert
polgármester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: facebook | Dobozi Róbert | 2023.06.08.  

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.