Valószínűleg polgármesteri munkám legszebb része minden évben a ballagó óvodások számára rendezett fogadás. Ilyenkor egy sütemény és üdítő mellett megvitathatjuk az élet nagy dolgait, valamint azt, hogy miért olyan nagyon jó Újszászon gyermeknek lenni.

Természetesen idén a továbbtanulás mellett a koronavírus-járvány is szóba került és a csöppségek meglepően sokat tudtak elmondani erről a témáról.

Azt közösen megállapítottuk, hogy majdnem mindenki örömmel várja már az iskolát és tanulás utáni vágyból, ambícióból sem szorult kevesebb idén a gyerekekbe, mint a korábbi években.

Jövőbeli boltosok, éttermesek, fodrászok, katonák, orvosok egész hada várja lelkesen az őszi iskolakezdést, de még az olyan hiányszakmákból, mint a Pókember vagy a Pápa is minden valószínűség szerint tudunk majd utánpótlást biztosítani.

Derűs, boldog nyarat és eredményes iskolakezdést kívánok minden ballagó óvodásnak!

 

Fotó: facebook

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.