Tisztelt Újszászi Lakosok!

Az Egyszemélyes Civil Csoport idén karácsonyra ajándékgyűjtő akciót szervez, melyben az „ANGYALI SZERETET DOBOZ”-ával szeretnénk meglepni a bölcsődés, óvodás és általános iskolás korú rászoruló gyermekeket.

Csatlakozzunk minél többen az akcióhoz!

Az akció részletei:

A közeledő karácsonyi ünnepek kapcsán szeretetteljes kéréssel fordulunk Önhöz.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt összejövetelt most nem terveztünk. Arra gondoltunk, hogy Ön segítségével mégis szerezhetünk örömet a hátrányos helyzetű újszászi gyerekeknek!

Jutka nővér ötlete alapján (cipődobozos akcióhoz hasonló) az ANGYALI SZERETET DOBOZ-ával szeretnénk meglepni a bölcsődés, óvodás és általános iskolás korú rászoruló gyermekeket.

Az Ön (anonim) által adományozott dobozt, (játékokat, amelyeket ÖN sajátkezűleg dobozba helyezve fiú-lány, korcsoport megjelöléssel, de név nélkül elkészít.) Mi begyűjtjük és karácsony előtt a meglepetés ajándékaként eljuttatjuk a célzott személyhez. Mire gondolunk? A doboz tartalma korlátozódjon a gyermekeik, unokáik megunt, de még másnak nagy örömöt adó játékaira, plüss figurákra, mesekönyvekre, logikai fejlesztő játékokra, nagyobb gyerekeknek tanulással kapcsolatos eszközök adományozására. Kérjük, sem élelmiszer, sem édesség, sem pénz ne legyen az ajándék dobozban. Ne rontsuk el a gyermeki örömök tiszta jellegét!

Az akciónak célja nem más, mint a jóindulat, a jó szándék, az angyali, a jó cselekedet, a szeretet. Hagyományt szeretnénk teremteni Újszászon az Egyszemélyes Civil Csoport nevében.

Kérdés esetén keresse összekötőnket,

  • Takács Zoltánnét e-mail-ben: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. címen, vagy a
  • Városi Művelődési Ház részéről Gonda Adriennt címen.

Csomagok felajánlását december 15-ig várjuk. A csomagok leadhatók az Egyszemélyes Civil Csoport önkénteseinél, vagy a Polgármesteri Hivatal portaszolgálatán.

A gyermekek egészségének védelme érdekében kiosztás előtt a csomagokat minimum 5 napig pihentetjük, mielőtt a maszkban, kesztyűben dolgozó önkéntesek eljuttatnák azokat az ajándékozottaknak.

A siker reményében Szabó Magda bölcselete hitével: „Az ember annyi, amennyit másokért tesz, mindenkiért.” Mi „egyszemélyesek” megyünk a dobozért! Regisztrálásként „Átvételi elismervényt” készítünk a csomagról, hogy az ünnepek után az ANGYALI SZERETET DOBOZ-t különleges adományozó személyek nevét, nyilvánosan megköszönjük, közzé tegyük.

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.