Szomorú hír érkezett vajdasági testvérvárosunkból, Palics helyi közösségétől. 2020. augusztus 23-án életének 45. esztendejében váratlanul elhunyt Csepcsik Gábor (1976-2020).

Temetése 2020. augusztus 25-én 13 órakor volt Palicson, a Bajai úti temetőben. Csepcsik Gábor a Palicsi Helyi Közösség sportbizottságát vezette, szervezője volt a Palics-napi nemzetközi kispályás labdarúgó-tornának, valamint két mandátumban tagja volt a helyi közösség közgyűlésének.

Az újszásziak is jól ismerték őt. Sokat tett a Palics-Újszász testvérvárosi kapcsolatokért. Mint a palicsi csapat vezetője rendszeres résztvevője volt az újszászi nemzetközi teremlabdarúgó-tornáknak. A palicsi kulturális csoportokat is szívesen kísérte Újszászra. A Palicsra látogató újszászi csapatokat, csoportokat mindig őszinte barátsággal fogadta, kalauzolta.

Emlékét megőrizzük. Nyugodjon békében!

 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.