December 15-én Kunszentmártonban, a megyei csapatok számára kiírt téli teremtorna selejtezőjének 1. fordulójában léptünk parkettre. A négytagú csoportban Mezőtúr, Tószeg és Besenyszög II. csapataival kellett megküzdenünk 2x12 perces összecsapásokon. Az első mérkőzésünket kissé álmosan kezdtük, és csupán helyzetekig jutottunk a masszívan védekező tószegiek ellen, így gól nélküli döntetlen lett a vége. A második mérkőzésünkön már sikerült gólra váltani lehetőségeinket, és viszonylag sima, 3-0-s győzelmet arattunk Besenyszög II. csapata ellen. A csoport utolsó összecsapásán Mezőtúr volt az ellenfelünk, akik ellen 2-1-re győztünk, így 7 ponttal első helyen végeztünk a csoportban. Mint a helyszínen kiderült, ezzel az eredménnyel még nem jutottunk tovább, január közepén ugyanez a csoport Mezőtúron is megmérkőzik egymással, s a két forduló együttes eredménye dönti majd el, ki lép tovább a középdöntőbe.

 

Fotó: Szilvási Ferenc

 

Eredmények:

Újszász – Tószeg 0-0
Újszász – Besenyszög 3-0 (góllövők: Rédei Csaba, Csernus Csaba, Sipos Zsolt)
Újszász – Mezőtúr 2-1 (góllövők: Sipos Zsolt, Juhász Márk)

 

A selejtezőn részt vevő játékosok:

Varga II. Krisztián, Szabó Attila, Csernus Csaba, Rédei Csaba, Varga I. Krisztián, Sipos Zsolt, Földi Gergő, Juhász Márk, Markót Zoltán, Szaszkó Csaba, Szurmai Tibor

Szurmai Tibor


Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.