2011. december 29. Újszász

2011. december 29-én az ötödik szepataka bajnokságot rendezték az Újszászi VVSE lábtoll-labdázói. A versenyen néhány labdarúgó is részt vett. A korábbi évekkel ellentétben 2011-ben nem volt anyagi lehetőségük nemzetközi versenyekre utazniuk az újszászi szepatakázóknak. A lábtoll-labda edzéseken azonban többször előkerült a bambusz labda, amely kiválóan fejleszti a gyorsaságot, és a látványos ollózások megtanulásában is nagyon jó segédeszköz. Az évzáró résztvevői nagy lelkesedéssel játszották a lábtoll-labda maláj eredetű rokon sportágát, és izgalmas mérkőzéseken döntötték el a helyezéseket. A reguban hat csapat játszott körmérkőzést. A tavalyi bajnok veretlenül ismételte meg győzelmét. A második, harmadik és a negyedik helyen körbeverés után csak a játszma különbség döntötte el a sorrendet. Párosban megvédte tavalyi elsőségét a Herczeg Gábor, Tóth Gábor duó. Jól szerepelt és férfiakat legyőzve végzett a harmadik helyen az Eperjessy Zsófia, Ézsiás Kitti páros.

Eredmények

Regu (6): 1. Fehér János, Herczeg Gábor, Tóth Gábor, Tóth Roland 5 győzelem (10-3), 2. Bábosik Ferenc, Kanálos Júlió, Ráski Lajos, Tóth István 3 győzelem (8-5), 3. Joó Richárd, Köböl Áron, Nagy László 3 győzelem (8-6), 4. Makai Ádám, Molnár Kristóf, Rézsó Péter 3 győzelem (7-5), 5. Czétényi Sándor, Eperjessy Zsófia, Ézsiás Kitti 1 győzelem (4-8), 6. Kanálos II. Róbert, Zele Richárd, Varga Krisztián Károly, Zsákai Milán 0 győzelem (0-10).

Páros (10): 1. Herczeg Gábor, Tóth Gábor, 2. Joó Richárd, Köböl Áron, 3. Ráski Lajos, Tóth Roland és Eperjessy Zsófia, Ézsiás Kitti, 5. Makai Ádám, Molnár Kristóf, Rézsó Péter, 6. Bábosik Ferenc, Fehér János, 7. Czétényi Sándor, Nagy László, 8. Kanálos Júlió, Tóth István, 9. Varga Károly Krisztián, Zele Richárd, 10. Kanálos II. Róbert, Zsákai Milán.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.