Június 12-én, az év legmelegebb napján az Újpesti Gyermek és Ifjúsági Ház Tanévzáró Sulibulit rendezett az újpesti napközis táborban, ahová színes és változatos programmal várták a kilátogató gyerekeket és családokat. A műsor minden korosztály számára tartalmas elfoglaltságot biztosított: fellépett Ricsi bohóc, volt TehetségMutató, Krav-Maga (önvédelmi) bemutató, zsonglőr produkció, gyermek karaoke, örömzenélés, gólyalábas produkció, bicikli trükkök egykeréken, kutyabemutató, lábtoll-labda bemutató, csere-bere sátor,hennafestés és arcfestés, kézműves foglalkozás, salsa-, versenytánc- és flamenco bemutató, zsetongyűjtő játék, légvár és csocsóasztal, kerékpáros ügyességi verseny; életmód és életviteli tanácsadás gyerekeknek és családoknak.

A lábtoll-labdázást Fehér János vezetésével az Újszászi VVSE versenyzői: Gulyás Adrienn, Harsányi Zoltán, Köböl Áron, Sebők Richárd, Tóth Gergő és Tóth Virág mutatták be, akik a nap folyamán két alkalommal léptek fel. Először színpadon mutatták be a különféle rúgásokat és labdaérintéseket, második alkalommal az érdeklődők részére tartottak labdaiskolát, közös játékot.

A lábtoll-labdázók sok műsorszámot megnéztek, és több programban részt vettek A fiúknak a kutyabemutató tetszett legjobban, a lányok a zsetongyűjtő akcióban jeleskedtek. Többen kipróbálták a gólyalábon járást, a hennafestőknél pedig lábtoll-labdát rajzoltattak magukra.

 

Picasa

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.