2012. október 20. IX. forduló

Újszász – Karcag 0-0
Újszász, 150 néző. vezette: Pikó Attila

Újszász: Kovács György - Varga I. Krisztián, Rézsó Tamás, Farkas Gábor, - Szabó Attila, Szurmai Tibor, - Tímár Martin, Varga II. Krisztián, Juhász Márk, - Mérész Zoltán, Konka Csaba (Fekete Tamás)

Kellemes, napsütéses időben játszottuk le soron következő mérkőzésünket a bajnokság 8. helyezettje, Karcag ellen. Az első 45 perc alapján talán közelebb álltunk a vezetés megszerzéséhez, de nem sikerült a kapuba találni. A folytatásban mindkét oldalon adódott egy-két gólszerzési lehetőség, amely valószínűleg el is döntötte volna a találkozót. Részünkről Mérésznek volt a legnagyobb helyzete, de emelése nem sokkal elkerülte a karcagi kaput. Mivel egyik csapatnak sem sikerült gólt szerezni, így pontosztozkodás lett a mérkőzés vége. Mindent egybevetve, elégedettek lehetünk az egy ponttal. Valószínűleg a hétvégén, Kisújszállás otthonában is kiegyeznénk ezzel az eredménnyel.

 

Ifi: Újszász – Karcag 0-4

Az első félidőben nem látszott a csapatok közötti különbség, sőt még büntetőt is hibáztunk. A folytatásban viszont simán nyert a listavezető karcagi csapat.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.