2012. augusztus 18. I. forduló

Újszász – NKSE Jászberény 0-3 (0-1)
Újszász, 100 néző. vezette: Bodacz Tamás

Újszász: Kaló Róbert - Müller Krisztián, Rézsó Tamás, Vasas Ádám, Farkas Gábor, - Szabó Attila, Tímár Martin, Szurmai Tibor, Juhász Márk (Barta Ferenc), - Varga II. Krisztián, Fekete Tamás (Czapkó Róbert)

Nem sikerült a jó bemutatkozás az új szezon első mérkőzésén. Ellenfelünk a megyei labdarúgás vérkeringésébe hosszú idő után visszatérő jászberényi együttes volt. Már az első negyedórában hátrányba kerültünk. Egy röviden kifejelt labdára Litkei eszmélt a leggyorsabban és szerezte meg a vezetést csapata számára. A vendégek gólja után kissé aktívabb lett játékunk, de az egyenlítés így sem sikerült. Talán a mérkőzés fordulópontja lehetett volna, ha a játékvezető tizenegyest és kiállítást ítél a vendégkapus szabálytalansága ellen, amikor Farkast ütötte el a tizenhatoson belül. A büntető viszont elmaradt. A folytatásban nekünk semmi nem jött össze, a 79. percben Litkei újabb góljával már kétgólosra nőtt hátrányunk. A kegyelemdöfést Domán adta meg a 89. percben az akkorra már elfáradó csapatunk ellen. A végeredményt látva mindenképpen túlzónak mondható a háromgólos vereség. Ekkora különbség nem volt a két csapat között. A jászberényiek kihasználták lehetőségeiket, mi viszont képtelenek voltunk a kapuba találni.

 

IFI: Újszász – NKSE Jászberény 0-10

Tíz emberrel kezdte csapatunk a mérkőzést, majd hárman is megsérültek. A játékvezető fél órával a vége előtt véget vetett a játéknak.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.