2015. augusztus 15-én elkezdődik csapatunk számára a 2015/2016-os megyei I. osztályú bajnokság őszi szezonja.

Az elmúlt évekhez képest újdonság – és minden bizonnyal szokatlan lesz a szurkolók számára –, hogy a felnőtt mérkőzés előtt már nem lesz „felvezető” ifi meccs, ugyanis fiataljaink (U19) külön bajnokságban szerepelnek majd az U16-os csapatunkkal együtt.

A felkészülést sajnos a már szokásosnak mondható kisebb huzavona kísérte, ezért kicsit megkésve, de annál nagyobb lendülettel kezdtük meg.

Történtek változások a vezetésben és a játékos keretben is. A csapatot újra Mérész Zoltán irányítja: Lengyel Gábor Tiszaföldvárra, Csernus Csaba Tápiógyörgyére, Sipos Zsolt pedig Ausztriába távozott, míg Szabó Attila németországi munkavállalása miatt nem áll a csapat rendelkezésére. Az érkezők oldalán is négy játékos jegyezhető fel. Az egyesület korábbi ifi kapusa, Nagyistván Ádám Tiszajenőről tért vissza hozzánk, és szintén innen érkezik a szolnoki nevelésű Simon Ádám is. Az ifjúsági csapatban játszó Szabó fivérek testvére, Csaba pedig a jánoshidai mezt cseréli újszászira. Nagy visszatérő dr. Katona Károly, aki pár év kihagyás után újra kezdi a játékot. Szintén a felnőtt csapattal készülnek tehetséges fiataljaink: Ágoston Kristóf, Fodor Gergely, Hájas Levente, Szarvák Krisztián, Paplanos Ádám, Pető Tibor, akik minden bizonnyal szerephez jutnak majd a bajnokságban.

A csapat jelenleg heti három edzéssel és edzőmérkőzésekkel készül a 15-ei bajnoki rajtra, amikor Jánoshida együttesét látjuk vendégül.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.