Nagyszabású rendezvényre, népdalkörök és népzenei együttesek fellépésére került sor 2016. október 8-án a művelődési ház és a Százszorszép Népdalkör rendezésében. 18 csoport fogadta el a meghívást kb. 230 fővel. Délelőtt 10 órától délután fél 5-ig szinte folyamatosan ment a műsor a színpadon. Igen nívós hangszeres együttesek, népdalkörök, szólisták és tánccsoportok követték egymást annyi megszakítással, hogy délben a Szász étteremben fogyasztotta el mindenki a finom ebédet. 

 

Google Photos

Fotó: Kovács Györgyi

 

Külön köszönet a Zagyvaparti Idősek Otthona konyhai dolgozóinak, hogy mire megérkeztek a vendégek, már frissen sütött pogácsával tudtuk őket kínálni.  

A műsor után tombolahúzás következett, nagyon sok értékes tombolatárgy került kisorsolásra. A fődíjat a városnapon szakmai díjjal kitüntetett COOP Fenyő Áruház ajánlotta fel. Köszönjük a művelődési ház dolgozóinak a sok-sok munkát, hiszen ilyen tömeget ellátni nem volt kis feladat. És végül, de nem utolsósorban köszönjük Molnár Péter polgármester úrnak a pozitív hozzáállását, mert a segítsége nélkül nem lehetett volna ilyen színvonalas találkozót létrehozni, mindenki megelégedésére. 

Támogatóink: 

Újszász Város Önkormányzata, 

városi művelődési ház, 

Zagyvaparti Idősek Otthona, 

COOP Áruház, 

Dr. Szóró Magdolna, 

Dr. Ágotai Ede, 

Mérész Zoltán, 

Nagy Gáborné, 

Krassóiné Gyüre Rozália, 

a Százszorszép Népdalkör tagjai, 

és mindazok, akik tombolatárgyakat ajánlottak fel. 

Csikiné Árpád Margit
népdalkör vezető 

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.