Sajnálattal tudatjuk, hogy 2023. augusztus 30-án elhunyt városunk megbecsült tanárnője, Babos Jánosné Sándor Katalin, általános iskolai matematika-fizika-orosz szakos tanárnő, Önkormányzatunk 2002. évi szakmai díjjasa.

Babos Jánosné Sándor Katalin 1941.11.22. napján született Szolnokon. Pedagógus pályáját 1964-ben kezdte a jelenlegi újszászi Vörösmarty Mihály Általános Iskolában. A tanítást élethivatásának tartotta, feladatait mindig nagy szorgalommal, lelkiismeretesen látta el. Híve volt a korszerű pedagógiai módszereknek, eljárásoknak, és minden esetben alkalmazta őket. Munkásságát az esélyteremtés, az esélyegyenlőség, a tehetséggondozás mellett a gyengébb képességű tanulók segítése és felzárkóztatása jellemezte. Nevéhez fűződik a matematikai versenyek szervezése, ahol tanítványai rendszeresen kiváló eredményeket értek el. Részt vett a Nemzeti Alaptanterv helyi tervének, a kerettanterv nevelési tervének és a matematika tervének kidolgozásában. 38 évi lelkiismeretesen és eredményesen végzett nevelő-oktató munka után vonult nyugalomba. Munkásságát Szakmai Díjjal ismerték el 2002-ben.

Újszász Város Önkormányzatának dolgozói közössége nevében osztozunk családja fájdalmában!

 

Babos Jánosné és férje Babos János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.