A Bajcsy-Zsilinszky utca 8. sz. alatt újabb kereskedelmi egységgel, igényesen kialakított éttermi szolgáltatással bővült városunk.

Ahogy az üzletvezetőtől megtudtam, a 80 fő befogadására alkalmas belső éttermi tér (főterem és különterem) mellett 50 fő kiszolgálására kialakított kellemes kerthelyiség is az érkező vendégek szolgálatára áll. A jelenlegi járványügyi rendelkezések alapján a kert(terasz) helyiség és a kiszállítás már üzemel.

Sok sikert kívánok az új vállalkozáshoz! Kívánom, hogy településünkhöz kötődő valamennyi vendéglátó egység találja meg helyét és gazdasági sikerét ebben a kiélezetté vált versenyben. Én magam, családom és önkormányzatom nevében biztosan nem fogok addig máshonnan rendelni készételt, ameddig a városunkhoz kötődő konyhákból ennyi finom falattal kényeztetnek el bennünket.

Hajrá Újszász, hajrá újszászi vállalkozók!

Dobozi Róbert
polgármester

 

Fotó: facebook

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.