Az 1. számú fogorvosi körzet (Újszász, Erkel Ferenc út 3.) helyettesítéssel történő ellátását 2015. június 1. napjától a FORTUNADENT Fogászati és Szolgáltató Kft. (2700 Cegléd, Szél utca 16.) vállalta dr. Illyés Kinga és dr. Vincze Mátyás fogorvosok bevonásával.

A körzet helyettesítéssel történő ellátásának megoldásáért és segítő együttműködéséért ezúton is köszönetet mondunk Bacskai János ügyvezetőnek és kollégáinak, Majorné Margónak önzetlen segítségéért, valamint dr. Ágotai Edének a szakmai segítségéért.

 

Dr. Ilyés Kinga fogorvos rendelési ideje:

  Páros hét: Páratlan hét:
Kedd: 14.00 – 20.00 óra 14.00 – 20.00 óra
Szerda: 8.00 – 14.00 óra 8.00 – 14.00 óra
Péntek: 14.00 – 20.00 óra --

Dr. Vincze Mátyás fogorvos rendelési ideje:

  Páros hét: Páratlan hét:
Hétfő: 8.00 – 14.00 óra 8.00 – 14.00 óra
Csütörtök: 14.00 – 20.00 óra 14.00 – 20.00 óra
Péntek: -- 8.00 – 14.00 óra

 

Időpontkérés rendelési időben az 56/366-577 telefonszámon. Társadalombiztosítás által finanszírozott rendelés!

 

dr. Ilyés Kinga bemutatkozása

Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem. Jelenleg Cegléden élek, és főállásban Abonyban praktizálok. Legfőbb érdeklődési köröm az esztétikai konzerváló fogászat. Különösen fontosnak tartom a megelőzést, melynek alapvető pillére a rendszeres, félévenkénti fogászati szűrés, amely egyben rákszűrés is. Továbbá, amibe sokan nem gondolunk bele: a rágófunkció olyan mértékű csökkenését eredményezheti akár egyetlen fog hiánya is, mely táplálkozási szokásainkban beálló változások miatt minőségi éhezéshez, ezáltal hosszú távon általános egészségromláshoz vezethet. Ezért tehát kulcsfontosságú a károsodott, vagy hiányzó fogak pótlása.

Vészhelyzet eseten pedig hasznos tudni, hogy cégünk központjában Cegléden, a Szabadság tér 2. szám alatt munkaszüneti napokon térítésköteles ügyeletet tartunk 1-14 óráig.

 

dr. Vincze Mátyás bemutatkozása

Hajdú-Bihar megyéből Debrecen mellől származom, egy kis városban, Balmazújvárosban nőttem fel. Mind gimnáziumi mind egyetemi tanulmányaimat Debrecenben végeztem. Ezt követően kerültünk párommal Nagykőrösre, ahol mind a ketten fogorvosként dolgozunk egy-egy önálló körzetet ellátva. Mivel munkámat szívesen végzem, ezért úgy gondoltam nem jelenthet problémát, ha egy másik körzet ellátásába is segítséget nyújtok.

Kezelési protokollom professzionális szájhigiéniás kezeléssel (fogkő eltávolítása, fogfelszín polírozása) és tanácsadással kezdődik az akut panaszok enyhítése után. Ezután következik a már nem megtartható fogak, betört foggyökerek eltávolítása. Majd a konzerváló fogászati kezelések, gondolok itt a szuvas fogak töméssel történő ellátására, csonk felépítésre valamint a gyökérkezelésekre. Végül a lehetőségekhez mérten a beteg számára legmegfelelőbb fogpótlással történő rehabilitációval fejezzük be a kezelést. Célom minden esetben az ideális mosoly létrehozása és a rágófunkció helyreállítása.

 

Dr. Ilyés Kinga

 

Dr. Vincze Mátyás és asszisztense

 

Újszász 2016©